Tribulus Terrestris strata libida, nedostatocna erekcia

Príspevok v téme: Tribulus Terrestris strata libida, nedostatocna erekcia
Matheus

Dobry den mam 32 rokov a ziadnu chut na sex, s problemom erekcie. Zrejme trpim volakou depresiou a nechutou k sexu a zivotu co donedavna problem vobec nebol. urolog mi predpisal viagru ale chut na sex nepriniesla len kvalitnu erekciu. Vysadil som uz aj alkohol, nefajcim. Tymto by som sa Vas skusenejsich chcel opytat ci by Tribulus terrestris zvysil libido a erekciu, aj napriek tomu ze nenavstevujem posilku. Za veskere rady vopred dakujem

keksik333

ten pohyb pomaha ozaj hodne - u nas to bol trebars bedminton a pomohol a k tomu si partner nasadil na urcitu dobu erectan man long a dal sa dokopy ;)

0vecka

marec777 sice tri roky stara tema ale je to pravda slnko a nejaky ten pohyb zvysuje chut.. aspon u mna ... tribulus je asi take ako ginko na zlepsenie pameti.. teda mozno ze to aj pomaha ale velmi malo

marec777

U mna ked pride k strate libida pomaha pohyb , opalovanie v zime UVB horske slnko a riasa Kelp , prejavuje sa to aj zhorsenim nalady , v tvojom pripade moze ist tiez o nejaku formu sezonnej depresie.

Torinoro

Caute, Tribulus by mal pomoct, ale urcite lepsia bylina na taketo problemy je peruanska maca, tzv. sexualna rastlina Inkov... Mal som rovnaky problem a pomohol som si napojom od bhipu, kde su obsiahnute obe tieto rastliny a este dalsie. Vlastne viacero najsilnejsich afrodiziak sveta... Po cca 2 mesiacoch pitia som mal chut naspat. Pozrite si ho na facebooku - bhip slovensko

Ferdosssssss

čau Matheus
ako sa ti to podarilo poriešiť? mam ten istý problém ako ty , už skoro rok pátram ako dalej

luciano

Ak máš testosterón v poriadku, tak skús vyšetrenia na štítnu žľazu, ktoré robia v Ľubochni pri Ružomberku. Chýbajúce libido môžu spôsobovať aj iné hormóny, než testosterón.

Matheus

Vdaka za veskere rady, kamaratov ma kopu o to pokoj a snim aj kopu alkoholu, dokonca som byvaly sportovec aj napriek tomu nechut pretrvava. Bol som na testoch ohladne testosteronu, ktore dopadli v poriadku. Urolog mi odporucil psychologa, u kto. som sa objednal. Dufam a to pevne ze sa mi chut vrati a napisem ako som dopadol pre podobny pripad ineho jedinca s podobnym problemom.

Veritel

tak tak, ja si tiez myslim ze s vela vecami sa da vyrovnat aj bez tabletiek... ten psycholog by ti podla mna poradil a pomohol.

mozno potrebujes len kamarata s ktorym pojdes sem tam na pivo, zabudnes na dennodenny stres a podobne....