Úzka predkožka

Príspevok v téme: Úzka predkožka
Humahao

Caute. Mam problem, ktory pretrvava uz dlhsie - a to je uzka predkozka. Predkozku dokazem relativne v pohode stiahnut za zalud, no iba ked penis NIE JE stoporeny. Sice sa urcite neda povedat, ze to ide lahko, to vobec nie, naopak treba zatlacit, ale ide to, a nic neboli, cize prirastena urcite nie je. Je tam citit jemne tlacenie (skrtenie), no nic neprijemne. Problem nastava, ked sa dostavam do stavu erekcie. Jednak by som si tu predkozku v stave uplnej erekcie uz nedal naspat, a taktiez by som sa bal "uskrtenia" zaluda, popravde som to (radsej) nikdy neskusil. No kazdopadne, pokial penis stoporeny nie je, predkozku za zalud dat dokazem.... Pokial uz je penis v erekcii, tak je ta predkozka velmi uzka, a dokazem ju dat asi len do tretiny zaluda - dalej uz to zacina byt neprijemne, jemne bolestive, a radsej nechcem tlacit na pilu.

Moja otazka teda znie. Je nejaky sposob, ako si tu predkozku postupom casu roztiahnut? Koza elasticka je a prisposobit sa dokaze, a o predkozke to plati duplom, no mate nejake konkretne rady? Nechcem ju nosit stale za zaludom z dvoch dovodov:
1) psychika ma dostane do erekcie, a bojim sa ze ju nedam naspat
2) mam extremne citlivy zalud. Kym je zakryty predkozkov, tak necitim nic, ale jediny dotyk na zaludi napriklad rukou vo mne vyvola dost neprijemnu bolest

Je to teda mozne? Dokaze mi pripadne pomoct lubrikant? Pripadne, ak ano - aky, a ako ho naniest? Este som ho nepouzil.

Taktiez by ma zaujimalo to s citlivym zaludom, nemyslim si, ze je to normalne. Existuje nejaka "home-made" procedura, ktora by ho postupom casu "znecitlivela"? Napriklad spominany lubrikant?

Vdaka za odpovede! :)

sdfds

:)))
Prepac, ale takto slepo doverovat nasmu zdravotnictvu zase nemusis...
Mal si jej povedat, ze pri erekcii s tym mas problem - ona sa ta na to neopyta, to je typicke pre nase povrchne zdravotnictvo.

Humahao

A kde sa tie masti dajú zohnať?

Zaujímavé ale je, že ja som bol nedávno na preventívnej prehliadke u obvodného, požiadali ma, aby som si stiahol predkožku - čo som vzhľadom na to, že som nemal erekciu dokázal, aj keď bolo vidno že to nejde ako po masle, a povedala, že v poriadku, a to bolo všetko. Podľa všetkého ak by som mal fimózu, tak by si to všimli, či?

Humahao

S čím olejovať? Mám kúpiť lubrikant? Ak áno, kam to nanášať? Na žaluď, aby sa dostal zvnútra predkožky?

Veritel

olejovat a stahovat... pri erekcii... hlavne mazat... ked to nerozchodis tak potom k doktorovy.. narezu, zasiju a za 10 dni si fit... a mas pokoj...

skus pretahovat postupne s poriadne namastenym penisom a uvidis podla bolesti...