Ako sa najrychlejsie naucim anglicky?

Príspevok v téme: Ako sa najrychlejsie naucim anglicky?
samadoma

Dostala som ponuku na vybornu pracu po ktorej som vzdy tuzila. Pockaju na mna rok, ale podmienka je znalost anglictiny. Ja som sa v skole ucila nemcinu, z angliny poznam tak 5 slov. Viete mi poradit ako sa co najrychlejsie naucim anglicky? Bohuzial kurzy v jazykovkach sa mi zdaju dost pomale a na osobneho ucitela nemam prachy. Do zahranicia odist nemozem na kurz kvoli malemu synovi. Je nejaka fakt dobra kniha podla ktorej sa oplati ist? Alebo internetovy kurz, alebo nieco ine, je jedno co, len nech to ide rychlo a vyucba je kvalitna. Diiiik!!

Vedomie

Ahoj tu sú zaujímavé stránky www.domluvitse.cz . Ale ináč máš aspoň dobrú motívaciu. Ja by som sa naučil základné frázy úplne že top naspamäť od zadu od predu a potom už len prídával a nabaľoval :)

roboas

Ahoj skús metódu Imitum : www.imitum.com Ja sa cez ňu učím 4 tý mesiac a myslím , že môj level angličtiny sa výrazne zlepšil. Držím palce.

Lusyen

Ahoj, za mňa odporúčam Imitum metódu. Učíš sa pomocou celých fráz a viet, tak že ich počuješ a aj s ich čítaš. 15-20 min denne. A do roka si v pohode. Ale určo sa treba venovať viacerým veciam ako sledovať možno filmy, s niekým komunikovať, čítať knihy a pod. :) Tu je ten kurz spomínaný www.anglictina-bez-biflovania.sk

susana2

Najrýchlejší spôsob ktorý ja poznám je cez niektorú metódu z netu ako www.speakingfriends.com

malo to aspoň pre mňa rýchlu spätnú väzbu predtým ako som šla do Anglicka na mesiac, potom bolo jednoduchšie sa do toho dostať a začať rozprávať anglicky.

Libor

Ahoj, píšeš že máš rok času, respektive nyní méně. Ale i tak je to dostatečná doba aby ses dopracovala na komunikační úroveň angličtiny. Věřím že to dokážeš. Je potřeba mít jen motivaci a čas. Motivaci máš a věřím že 1,5hodiny denně si čas na angličtinu denně najdeš. Pokud bys věnovala angličtině méně času, tak je problém si udržet aktivní slovní zásobu právě pro tu úroveň co potřebuješ.

Samozdřejmě je důležitž Listening, Speaking a Reading. Vše se dá s Internetem zdarma nastudovat.

Gramatiku najdes na wwww.helpforenglish.cz
, rovnez tam najdes spoustu materialu.
Dale rozhodne doporucuji cist zjednodusenou cetbu, napr. od Penquin Readers, ale ty knihy jsou placene, nicmene mrkni se na www.newsinlevels.com, tam najdes zdarma aktualni zpravy pro tvou uroven, cili se dozvis neco noveho a zaroven se ctenim ucis.