Tabletka po

Príspevok v téme: Tabletka po
nepsterka

Ahojte..bola by som rada, keby si prečítam pár vašich názorov... s priatelom som mala sex a on si je 100% isty že to nespravil do mna... a dal ho včas von...ja som ale trošku ostala na pochybach aj ked mu verim.. no istota je gulomet.. tak som užila tabletku po do menej ako 24 hodin...mohla by som ostat tehotna? mam strašne obavy.. ano.. a potrebujem počut vaše nazory nie to.. ako som to robit nemala a a či som sprosta a bla bla..menštruacia mi už meška druhy den :( je aj možne to, aby mi meškala koli tej tabletke?

Nataliaa

Mne sa objavila po tabletke o dva dni skor s bolestami brucha a zacali sa mi robit vyrazky :D ale to preslo hned po druhej menstruacii :)

MajkaDT

jasne, chyby sa robia. teraz uz bude kazdy mudry a radit. Hlavne sa nikdy nespoliehaj, ze ked sa chalan nespravi, spermie v tebe nemozu byt. Cize vzdy najlepsie kondom, a ak sa stane nejaky maler, urcite radsej tabletka po ako potrat.

123Basa321

DO buducna sa nespoliehaj na vcasne vytiahnutie. :) Vzdy sa chrante antikoncepciou alebo kondomom. Ale ked uz je neskoro, vyriesila si to dobre, ze si si hend vzala tabletku po. cim menej casu prejde, tym lepsie.

nikaaaXY

Ahoj Nepsterka. pravdepodobnost, ze si tehotna je velmi blizko nule, kedze si ju uzila velmi rychlo. Ja ked som hladala nejake info k tomuto, nasla som vsetko tu: tabletkapo.sk. Dokonca ti tam vie poradit aj online gynekologicka

lea128

Mna by hlavne zaujimalo kolko mas rokov, ked ti treba vysvetlovat zakladne bilogicke veci a stresujes tu neskutocne aj po uziti tabletky po. A to teraz budes brat vzdy po sexe s priatelom tabletku po alebo to bola uplne vynímocna situacia taka aka sa uz nezopakuje nasledujuce roky?

nepsterka

on to praveže vedel a velmi dobre.. on ma ubezpečoval.. ale proste som sa lakla aj tak.. tak som si dala pre istotu tabletku no..

Veritel

tabletka ti rozbila cyklus, je to normalne, ak si si precitala navod tak je to tam aj napisane a ze ak by trvala dlhsie (neviem kolko uz) tak mas navstivit gynekologa.

tabletka na iba cca 90percentnu ucinnost.

A nechapem ako mohol chalan nevediet ci sa do teba nespravil, ono to vzdy vie dopredu a da sa to stihnut vytiahnut.
ok ale toto neriesim, Vasa vec.