Prvy sex a kondom

Príspevok v téme: Prvy sex a kondom
qwertz

zdravym vas, mam 17 rokov a pred sebou prvy sex, chcem sa vas opytat aky kondom by bolo najlepsie pouzit? druha otazka zie ze ked budem v nej a pravim sa do kondomu mozem dalej pokracovat v sexe ? nalejme si cisteho vina, 17 rocny panic nebude mat vydrz ako pornoherec.. :D
dakujem za seriozne odpovede :)

Kvety zla

nie som chlap a teda nemam penis ale... osobne si myslim ze je jedno aky kondom pouzijes - rozne druhy su rozne a kazdemu vyhovuje iny (niekomu aj ziadny). ja som kupovala kondomy podla toho ako sa mi pacila skatulka :D ale tak, podla mna je to celkom jedno - niektori hovoria ze su iste znacky bezpecnejsie, ale prakticky vsetky musia splnat tie iste kriteria aby sa dostali na trh. len treba dat pozor aby si ho nasadil tak ako sa pise v navode aby bol co najbezpecnejsi a nehrozilo roztrhnutie. taktiez riziko roztrhnutia znizuje ak je partnerka lubrikovana - cize nezabudni na predohru :)
po ejakulacii je potrebne kondom vybrat, vymenit - ak chces pokracovat tak jedine s novym kondomom. 1 kondom = 1 ejakulacia. a aj ked nevydrzis nejako extra dlho (kedze je to prvykrat), mozes partnerke najprv priviest orgazmus inac (oralny sex, prstovanie) a potom hupsnut na vec.