Mohol som si nejako poškodiť obličky ?

Príspevok v téme: Mohol som si nejako poškodiť obličky ?
Ja123

Zdravím Vás. V pondelok ako každý iný deň som sa rozhodol ísť na bicykel, no žiaľ kvôli mojej tvrdohlavosti a neuváženia som išiel len v tričku (už som síce zvyknutý sa takto obliekať aj keď je chladnejšie a nepociťujem zimu, ale myslím si že tentokrát som to prehnal - bolo len 10 stupnov - vonku som bol dokopy asi 2 hodiny), no a teraz mám v tých miestach, kde sú uložené obličky takú miernu tupú a sem tam pichľavú bolesť ako keď pobolievajú kosti. Som nezamestnaný a nemôžem teraz behať po doktoroch lebo je najvyšší čas, aby som sa zamestnal a nato potrebujem byť zdravý. Takže otázka znie: Mohol som si privodiť nejakú ujmu na zdraví - konkrétne na tých obličkách ? (za reakcie k veci Vám ďakujem)

Ja123

Čaj som už mal taký ako píšeš, ale tie nachladnuté kríže som automaticky vylúčil, lebo som sa zabudol zmieniť, že som spozoroval slabú horúčku - čo ma dosť naštvalo, lebo práve tento príznak je spájaný so zápalom obličiek. PS. Dúfam že sú to len nachladnuté kríže

amanda23

nemusi ist o oblicky, nachladli ti krize, tak si ich ponahrievaj na nejakej elektrickej poduske ak mas, mozes pit preventivne aj urologicky caj. Ak by to boli oblicky, odrazilo by sa ti to snad aj na problemoch s mocenim. Mozno by pomohla aj masaz.