Odporučite mi dobrého psychologa v Žiline?

napochybach

hm,lenže ja by som potrebovala priamo v Ziline,lebo nemám peniaze na dochádzanie a chcem to spraviť poza chrbát mojej rodiny,lebo oni nesuhlasia s tym,aby som chdila k psychologovi.Takže nikto nič,okrem tej sutorovej ?a viete mi povedat kde presne sidli ta sutorova ?

napochybach

preboha,tu tolko ospevujete vsade tu albertovu,dokonca aj nejake famy som tu citala,ze su do nej pacienti zalubeni,ja ani neviem,kto to je a ani ma to nezaujima,nie som z BA..hladam schopneho psychologa,co vie poradit ,nielen pocuvat) v ziline ..a v okolí a nie ,aby som chodila do bratislavy ..

okrem tej sutorovej ,nikto ?

ajja

mas pravdu, ze ked o niekom vsetci tolko basnia uz sa presytia. ale ja ju neospevujem. ja som si ista ze je najlepsia. az sa teda odvtedy co som u nej bola nezmenila lebo je tu uz niekolko rokov.
druha vec je ze bi ma zaujimalo kto sa trapi co u nej bol. to len ak sa vikaslal na jej rady. inak tomu neverim. neviem ci aj ty nie si nahodou taky jej pacient ktoremu nesadlo to co mu ona odporucala. kazdy mame pravo robit to co nam vyhovuje. ale jednu vec som si tu na fore vsimla. ze je tu vela depresivnich ludi co sa tocia stale dokola vo svojich trampotach. ale nie preto ze bi im nejaky psicholog nepomohol ale preto, lebo sami zo sebou nechcu nic spravit. len cakaju ze to za nich vybavi niekto druhy. co ja viem aj sama albertova mala tazky zivot a osud. ale asi nechodila plakat na forum preto sa zo vsetkeho dostala. toto by sme sa mali od takychto ludi ucit.

Mimulus

Toľko ľudí tu ospevuje Albertovú, že ak by som sa mal rozhodnúť že k niekomu pôjdem tak by to určite nebola ona. Hlavne, že ľudia čo k nej chodia sú dennodenne na fóre a trápia sa!!!

ajja

najlepsia je albertova. ale ona neni zo ziliny a neni statna. ja viem, tak memam radsej pisat, ale ja lepsiu nepoznam.