Žena či len sexuálny objekt

Príspevok v téme: Žena či len sexuálny objekt
gabriela20

Som žena ale rozmýšľam medzi takou dilemou. čo má žena robiť, či byť sexuálnym objektom a patriť medzi tie krásne ženy, ktoré chodia vkuse nahodené upravené vyzerajú ako z titulky, lebo jednako ked sa tak nahodím že sa výrazne namalujem dam podpatky šaty výstrih cítím sa prijémne ako žena a dostanem lichotky ale je mi blbé ked vidím že muži ma beru úplne ako sexuálny objekt A CíTIM Sa blbo že ked som taká jednoduchá tak hned som prehliadnutelná. Doslova očami slintajú a potom zrazu nič. Ale dneska takým sexy ženám patrí svet, čo vidieť v mediách a pod. Alebo byť obyčajná baba, proste jednoduchá žena nad ktorou tak neslintaju ale zase skoro vobec nemá obdiv... ani nebudí záujem, nikto sa za ňou neobzrie, nikto ju nebalí. Proste niekedy ked mam taky den ze sa mi nechce upraviť.. tak si tak hovorím že prečo chlapi hovoria že chcu take jednoduche baby ked sa vždy otačaju len za tou načančanou a tu hned idu osloviť.. Nemáte taký pocit že večer alebo ráno kým sa nenamalujete a tak, tak vyzeráte škaredo?..

Lulita

kto chce ist na Miss nech ide, kazdy dostal z hor anieco ine a ak nejaka dostala krasu, preco nie, vacsina bab aj tak studuje a co ked prave fotenie ich bavi? kazda ma nejaku cestu a pre nieco pekne su

Fleur-de-lis

Mimulus - "Jasné, že ak je človek fyzicky príťažlivý tak má všade dvere otvorené ale to neznamená, že ho z nich nakoniec nevyhodia :)" ach, som sa pekne pobavila, krásne napísané :D

Gabriela20, no neviem ako ľúbi zviera viac ako človek. Keďže zvieratá sú skôr pudové a za jedlo si ich často "kúpiš". Kdežto ľudia, samozrejme nie všetci, dokážu a chcú ľúbiť aj nezištne a verne, nie je to len o pudoch.
Ja mám zvieratá veľmi rada, ale na úroveň ľudí ich nekladiem. To je potom tak, keď ľudom viac záleží na psoch v útulkoch ako na sirotách.
A tým nechcem povedať, že je v poriadku ak niekto zviera týra alebo vyhodí na ulicu, ale nepríde mi v poriadku ak niekoho trápia zvieratá viac ako opustené či týrané deti.
Ale to ako som to myslela v príspevku predtým opísala Sejla. Nedávam zviera a vec na jednu rovinu, samozrejme že živá bytosť je niečo iné ako vec. Išlo o ten princíp ako sú zvieratá hodnotené.

Prosto taká súťaž krásy napríklad, ja osobne ale vôbec nechápem prečo sa tam idú dobrovoľne ženy takto vystavovať a nechať sa hodnotiť. To nemajú žiadnu hrdosť, to zo seba dobrovoľne robia veci a znižujú svoju hodnotu? Že za uznanie a obdiv? To je tiež na hlavu, veď človek sa nijak nezaslúžil na tom ako vyzerá, teda jedine čo sa týka hmotnosti, ale prevažne je všetko genetické. A za to má niekto získať uznanie a obdiv iných?
Všetko má svoje hranice, aj dôležitosť fyzickej krásy.

Inak, poznám niekoľko fyzicky veľmi pekných a teda žiadaných žien a vo vzťahoch to vôbec nemajú ľahšie. Raz sa boja, či ich muž nechce len kvôli kráse, alebo či ich bude chcieť aj keď sa vekom ich vzhľad zmení, alebo sú zvyknuté, že si môžu vyberať a nakoniec skončia v štyridsiatke samé a dovyberali si ;)
Ver mi, že ide o oveľa viac než to či máš našpúlené pery alebo s opätkami dostatočne dlhé nohy.
A komentár o mastných vlasoch a vyťahanom svetri, no, o tom sme sa ale nebavili či? To je jasné, že nejaká základná starostlivosť o seba je prirodzená a žiadaná. Že nebudem chodiť vo vreci a vlasy umývať raz za týždeň. Myslela som, že ide o to či chodiť primerane upravená a prirodzená alebo ako barbie.

chalice

A kukal z vas niekto relaciu na hnojke Nakupne maniacky ako tam zahviezdila ta playmate plackova ci ako sa to vola? Tie jej perly co vypusta z ust su super. :D

lilyianka

no len to mi potom príde akoby boli skôr domáce zvieratká ako ľudia ... ale tak oni si to vybrali, ich vec ... asi aj zlatá klietka pre niekoho nie je zlá :)) inak ja jednu takú sem tam stretnem, má dve deti, dlhonohá, vychudnutá blondína, s umelo predĺženými vlasmi a vždy je mi tak smiešno .. asi preto, že kočík tlači v asi 20cm opätkoch a jej partner je nabúchaný bezkrký chlap .... taká "slovenská" idylka