Darček pre 7 - ročného syna

Príspevok v téme: Darček pre 7 - ročného syna
Adrianaa

Ahojte, dobrý deň.
Môj syn má o dva dni narodeniny, 8 rokov a ja neviem aký darček mu mám kúpiť. Doteraz mal vždy niečo vytúžené ale teraz nám o ničom nehovorí, nič nespomína, len prednedávnom nám liezol na nervy so skateboardom, no keďže on je príliš hyperaktívny a výmyslený, bojíme sa mu to kúpiť a vlastne sme naplno rozhodnutý. Skateboard sa nekúpi.
Syn je veľmi športový, hrá futbal, za každého počasia je vonku s kamarátmi ale rád sa hrá aj na počítači...

Prosím, poradťe mi čo mu máme kúpiť..
ďakujem

neberka

Presne tak, ceny sú vyššie, ale aj kvalita, takže sa to za rok nerozpadne. Máme od nich na záhrade domček aj pieskovisko a nelutujem investíciu

urgentka

Tiež som teraz pozerala na ten e-shop www.garden-life.sk a ceny sú vyššie, to je pravda, ale tie značky niektoré aj poznám a sú to veľmi kvalitné výrobky, ktoré vydržia a nerozpadnú sa po pár mesiacoch.

lilianka8

Pozerala som na tie stránky garden-life a majú tam zaujímavé veci. Páčia sa mi aj tie pieskoviská, to by sa mi hodilo na záhradu :)

Ipsik

Kúpte mi knihu s názvom: Programovanie v Jave. Ak má 12 rokov, tak tak o rok sa mu zíde. Treba si však dať pozor a niekedy talent dieťaťa nerozvíjať za každú cenu. Môj dvanásťročný už vytvára vlastné počítačové vírusy, mein Gott, ma trafí šľak! Nemal som mu prezradiť svoje stránky, teraz na nich robí útoky ako hacker, ale len také menšie. Povedal mi, že keď mu nekúpim mobil (dosť drahý), tak ma zruinuje. Nie nadarmo mi hovorí, že som hlupák starý:-D Nuž, aj v bani to nemusí byť najhoršie.
Ale ani bačov na salaši netreba podceňovať. Jedného som sa raz pýtal, že koľko má oviec, pozrel sa na stádo a po chvíli povedal, že 75. Tak som sa ho opýtal, že ako na to prišiel, však to nie je možné. Povedal toto: však normálne, spočítal som im nohy a vydelil štyrmi:-)

ste blazni

Moji milí, keďže tento chlapec bude mať tento rok 12 rokov, vymyslite mu nejaký darček :)
Však prosím vás všímajte si dátum založenej témy. Čo ak ten chlapec už nežije a vy tu píšete čo mu kúpiť. Preč s touto témou prosím.

babulka333

kup mu trampolinu, nas syn bol tiež strašne hyperaktívny, neobsedel nevydržal tak smemu kúpili takú zabudovanú trampolínu, šupli sme ho tam a vydržal skakať aj par hodin, syn unavený a trampolína v pohode :) alebo futbalove branky ak ma rad ten futbal