Sú dôležité známky zo štátnic pre zamestnávateľov?

Príspevok v téme: Sú dôležité známky zo štátnic pre zamestnávateľov?
janová jena

Ahojte,
zoštátnicovala som celkovo na výslednú známku D. Dosť som z toho zničená lebo som sa fakt snažila, ale zrejme to nestačilo:(
Chcem sa spýtať, nemáte niekto skúsenosti ako to funguje pri hľadaní zamestnania- moje bude učiteľka:) a či zamestnávatelia na to prihliadajú?a či chcú aj štátnicové vysvedčenie alebo len diplom?
mam strach že ak si požadujú aj štátnicové vysvedčenie tak ma nikam neprijmu ked uvidia že som nie moc dobre zoštátnicovala:( a vysvetľovať im že som v tom období mala 5 mes. dieťatko a bolo to pre mňa náročné to mi asi sotva niekto uzná že?
vopred díky za odpvovede

JessicaI

Mam stvrte zamestnanie a doteraz nikto nechcel vidiet ani maturitne vysvedcenie. Stacilo, ze som napisla do zivotopisu, ze mam maturitu.
Kamaratka sa dostala na poziciu fakturantky s ucnovkou obor krajcirka.
Stacilo, ze do zivotopisu napisala co studovala v skratke. Nikto sa nezaujimal co to je za skratka ani o to ci ma nejaky doklad o dostudovani a maturitu.

lilyiankaa

do úvahy sa berie maturitné vysvedčenie a potom ak máš VŠ tak dokladáš len diplom .. nič viac .. to by už potom mohli snáď pýtať aj výpis z celého indexu nie? čo koho do toho aké si mala známky, dôležité je, že máš diplom ...

janová jena

Ale keď si príjmaný do zamestnania tak od teba chcú nejaký doklad nie? len to neviem či iba diplom alebo aj vysvedčenie.. ??