Holenie intímnych partií

Príspevok v téme: Holenie intímnych partií
Asdfghjkl

Pekne prosím, poraďte mi čo s tým. Holím sa tam dole žiletkou a keďže sex mávam niekedy aj každý deň, tak sa musím holiť obdeň. Problém je v tom, že sa vždy po oholení vyhádžem a koža je strašne podráždená a chĺpka tiež nie sú oholené na doraz, keď prejdem rukou proti smeru rastu tak tam stále sú a pichajú. Neviem čo s tým, skúšala som Veet, ale strašne mi to smrdí, aj keď ho dobre zmyjem a veet sa môže dávať až po troch dňoch neholenia.
Neviete o niečom inom prosím?? Ďakujem

ebi7777

každý druhý deň sa holiť? veď to by mi koža zišla dole
nechápem prečo vadia trošku vyrastené chĺpky, to nie je žiadna hrôza, ani nejaký prales, 2x do týždňa sa holiť je tak optimálne v lete,,, v zime raz za týždeň

Agnes998

Veet smrdi? Skus iny druh vone, maju aj s aloe a tak. A co ty pracujes ako pornoherecka ze musis byt uplne dokonale do hladka vyholena a kazdy den? Tak potom ti uz pomoze asi len depilacia voskom. Sice boli, ale vytrhne chlpy aj s korenmi a aspon na nejaky cas mas pokoj. Len ked to zacne rast, tak budes musiet pockat kym to troska narastie aby si to mohla zas depilovat, ten vosk sa musi mat o co zachytit. Tak neviem, aky je to pre teba problem.