Hladovka a nábeh na normálnu stravu

Príspevok v téme: Hladovka a nábeh na normálnu stravu
Saaasaa

Ahojte. Chcela by som schudnúť 20 kg, tým spôsobom, že si dám 20 dňovú hladovku (na komplet prečistenie) a potom začnem jesť pomali 5x denne zeleninu, kuracinu, žiadny chlieb, muka a sladkosti + voda s citronom alebo zelený čaj. Myslite že to je dobrý postup ? nezačnem po hladovke priberať aj z tej zeleniny ? Skušal to niekdo ? :)

Saaasaa

Ludia skusim to s tým klystírom, ale ďalšia vec, keď berem HAK, tak sa mi tie látky nedostanú s tela von ??? nerada by som ostala s dieťatom kvôli tomuto :)

orol

K teme: nie len po ukonceni hladovky treba pozvolna prechadzat na tazsie jedla, lebo by sme si ublizili

-ale aj pri zacati hladovky treba bezpodmienecne uz veceru mat lahkostravitelnu (najlepsie nejake kase a pod )

orol

GoFruit – nevykladaj si to v zlom ale cit :
- Ked jes 3 x denne tak mas ist na wc 3x.
P.s- toto nepis, lebo este sa niekto zlakne, ze treba ist na stolicu aj rano, aj na obed, aj vecer :-o)))))))
inak suhlas

GoFruit

A Maoam ano velmi chory clovek by radsej nemal resp. nejak postupne zacinat pol dnami a pomalicky navysovat mozno. To zavisi od zdrav. stavu. Preto som pisala ze o tom treba mat nastudovane

GoFruit

Mimulus na velku sa ma chodit podla toho kolko a ako casto clovek je. Cize je to individuálne. Ked jes 3 x denne tak mas ist na wc 3x. Ale 2 - 3x za tyzden je zle a chore. To su potom creva choré. Cize individualne ma byt len to kolko clovek je a podla toho. Aj 1x denne uz nie je v poriadku ak nevys...celodennu davku jedla predosleho dna.
Orol je vela autorov co pisu o hladovkach Herbert Shelton ci Patykova ci Malachov ci kopec inych. O klystiroch dobre pise aj norman Walker. Kazdy 2. Den este mozno ale treti to sa mi zda malo. Zase ta par dnova hladovka este nevytvori podla mna navyk pre creva.
A treba si uvedomit ze na crevach v tycj klkoch su take strasne nanosy hnijuceho jedla a toxinov v ktorych sa dari parazitom ti tam prekvitaju. Toho sa treba zbavit.

orol

GoFruit - vdaka. Co sa tyka klistíru, tak pocas pardnovej hladovky by som ho zrejme robil kazdy druhy - treti den odvodzujuc od B. Kafku.

Mimulus

Podľa mňa je to u každého človeka individuálne. Nikto chodí na veľkú potrebu každý deň, niekto 2 - 3 x za týždeň a niekto raz za týždeň. Takže podľa toho by si mala nastaviť aj toto nie?