Pokazený žalúdok

Príspevok v téme: Pokazený žalúdok
marhyno

Zdravím Vás chystám sa ku doktorovi pretoźe už 3 týždne ma trápi žalúdok. Problém je asi taký, že neustále grgám cítim tlak v žalúdku a mám neustály pocit na zvracanie aj keď ma ešte nikdy nenaplo (nemôžem ísť ani MHD lebo hned cítim ako keby som sa išiel povracať) a ten tlak je ako keby som bol furt plný aj keď nič nejdem proste som hladný a furt cítim ten tlak. Stolica je v poriadku tak viete poradiť v čom môže byť problém ? Vyvolal som ho tak že som vypil protein s mliekom a aminokyselinami kedže posilujem tak asi mi to nesadlo no skôr chcem vedieť AKO TO DAŤ DOKOPY lebo nemôžem normálne žiť (pangrol ani pancrealon ani aloe vera nezabrali)

Ďakujem

ebi77

marhyno,
neviem ti poradiť, ale ja som raz pila sulinku a musím ti povedať, že som strašne smradľavé p..... :)))

a inak veľmi účinne bublinky odstrániš tak, že nasypeš krištálovy cukor do tej sulinky, necháš usadiť a hneď zleješ do inej nádoby, aby sa cukor nestihol roztopiť,
cukor eliminuje bublinky, skús to len v malom poháriku, či to bude fungovať

marhyno

kúpil som si aj sulinku aj fatru ale mám otázku mám si sulinku zohriať a počkať kým vybublinkujú bublinky alebo môžem piť aj normálne nezohriatu s bublinkami?

marhyno

Proteiny beriem už viac ako pol roka a hoci som to dal s mliekom alebo vodou bolo to v pohode avšak ked som už pridal k tomu amináče tak to nedopadlo dobre a ked som to skúsil potom len s vodou tak v pohode čiže mohlo to spôsobosiť mlieko. Aloe Vera mi zabralo pred pol rokom ale vtedy som si ho pokazil z toho že som pil jeden den alkohol a druhý deň som si dal ibalgin a neskôr aj ananás ale toto je iný prípad aj ked symptómy sú rovnaké okrem stolice vtedy bola riedka teraz je normálna

kosa

ak miesas veci dokopy tak mas miesacku a ta nezaberie na stavebne roboty.

aloe vera normalne zabera ale ak sypes do seba cistiace pripravky tak aj aloe vera nefunguje.

v takom pripade niekedy posluzi dobre pohar pepsi.

odpovedam

este otazka... ako dlho uzivas proteiny? Na zaciatku uzivania som aj ja mala kusok zvlastne pocity, potom to preslo a uz som ok. Nezacal si to len nedavno uzivat? Hoci aj tie tri tyzdne problemov su dost vela.

odpovedam

Mal si si zmiesat aminokyseliny i proteiny vo vode v sejkri, to mlieko bolo zbytocne. Avsak existuje mineralka urcena prave na zaludocne problemy. Vola sa Sulinka, tak sa poobzeraj v potravinach.