Stihla, pre niekoho vychrtla a nic v podprsenke

Príspevok v téme: Stihla, pre niekoho vychrtla a nic v podprsenke
Katka P.

Ahojte.. mam 13 rokov, pomerne uctihodnych cca 163 cm no prsia nikde. Pod prsiami som si namerala 64 cm, cez prsia 73 cm. Som dost chuda, niektory ludia mi to i vycitaju no mam dlhe chude nohy a chude brucho ktore mi mozu baby zavidiet. Uz par dni cvicim skracovacky aby som spevnila brucho a snazim sa papat viac a hlavne bielkoviny aby som trochu pribrala. Zvacsia sa mi trochu prsia ked priberiem? Uz sa blizi cas plavok a ja sa pri svojoch prsnatych kamaratkach citim ako chlapec. Myslite si ze si dakto povie ked ma na kupalisku uvidi ze Postavicka jak lusk ked mam modelkovske nohy a vyrysovane brucho no nic v podprde?

lilyiankaa

neboj, prsia ti ešte nerastú, ja som v tvojich rokoch to tam tiež musela hľadať a aj tak som ich nenašla :)) oni ešte porastú vekom a ak náhodou nie, časom prídeš na to, že prsia nie sú všetko :)

poPotvorka

ja som taktiez dlho hladala svoje alter ego a to vdaka ziadnemu dekoltu ,ale uz je to ok dopomohla som si .... treba pockat aspon do 21r.

chalice

Zapamataj si prsia niesu vsetko, to len muzi zenam take vtlkli, ze su dolezite velke prsia. A mas len 13, mozno este dorastu.
A toto zboznujem, ze ludia mi vycitaju, ze mam male prsia...to co su za idioti, to ty ovladnes to ake velke prsia budes mat, oni nevedia, ze zato mozu geny? Niektore casti tela moze clovek ovplyvnit stravovanim, cvikmi, ale niektore len umelym zasahom. Nechapem takych magorov.
Pises, ze mas modelkovsku postavu, tak mozes byt modelka, tie maju tiez male prsia a takmer ploche hrudniky.

Lulita

zatial nejaku push up podprsenku no a pribratim sa ti prsia zvacsia, u mna to platilo, tiez som bola 0-1 c. a teraz som takmer 3 :p ale to az po porode, v 13tich som tiez len lambadovala a pushapovala

laurora

Moja zlata mas 13 rokov, ty este len rasties, co by si chcela mat D cka? Si este mlada, mas dievcensku normalnu postavu aku mas mat. Ked budes mat o 4-5 rokov viac, potom si ta budu vsetci na kupalisku obzerat, ze si kocka, skus vydrzat a stravuj sa uplne normalne ako vacsina dievcat v tvojom veku- jedz pestru stravu a vsetko co ti chuti... Si este mlada vobec nato aby si sa nejak zvlast starala o vyzor, ked sa este vela veci moze zmenit a aj prsia sa mozu zvacsit... A s cvicenim to nijak neprehanaj hlavne.