co si mam mysliet?

Príspevok v téme: co si mam mysliet?
siska16

Ahojte, mam taky problem. poznam jedneho chalana,nie osobne ale z videnia. vzdy ked ho stretnem tak sa vzdy na mna pozera, hoci si myslim ze nie som najkrajsia baba..ja ked sa na neho pozrem, vzdy sa otoci a je uplne v soku..ak keby sa bal...mam pocit,ze ked je v mojej blizkosti tak je uplne zdeprimovany a nevie co robit..teraz neviem, co si mam o tom mysliet..ci sa mu pacim alebo nie.. alebo preco to robi? preco taky je? ako by som mohla nadviazat kontakt??PROSIIM PORADTE MI PLSS..

milli

Neviem, v akom ste obaja veku, ale myslim si, ze chlapec nie je na nejaky vztah este zrely, takze to riesi po svojom...

siska16

xantipa- vzdy ked ho stretnem tak sa na mna stale pozera, ale ked sa otocim k nemu tak vzdy sa robi akoze sa nepozera.. vzdy sa otoci..a je taky v rozpakoch asi sa ma hanbi

siska16

ale ja sa miňu nechcem sama prihovorit. je to pre mna tazke oslovit niekoho koho ani nepoznam... nepoznate nieco ine okrem oslovenia? co by som mohla robit?

kaszia

Možno že je hamblivý, a je v rozpakoch keď je pri tebe. Aj ja som raz bola v takej situácií. Stále sa na mňa pozeral, usmieval, ale zanič by sa nebol prvý krát pozdravil. Najprv som nevedela, či sa mi vysmieva, alebo čo? veď prečo sa potom aspoň nepozdraví, nie? nevedela som čo je. Ja som sa mu potom pozdravila, potom už sám od seba, a neskôr mi aj povedal, že je nesvoj a v rozpakoch pri mne. Neskôr už bol v pohode, smelší, keď videl, že aj mne sa páči. Nakoniec z toho nič nebolo. Chcem len povedať, že možno sa mu tak páčiš, a neverí že tebe sa môže on práve páčiť. Pozdrav ho, keď sa stretnete, a keď sa odzdraví tak milo, a keď sa mu naozaj páčiť, tak sa osmelý. No a keď sa neodzdraví, tak asi si to zlé vysvetlovala, ale nič sa nestane, za pokus to stojí :-) držím palce

xantipa

musíš napísať konkrétnejšie ako sa chová, čo myslíš tým že je ´zdeprimovaný´ a nevie čo robiť... ?? Ako dlho a z kadiaľ ho poznáš?