Vek

Príspevok v téme: Vek
Santa

ahojte, mam 20r a chcela by som nazor inych zien i muzou. Lubim 37r muza stretavame sa, a aj s jeho strany citim ze je so mnou rad inac by ma nevolal. Mame spolu aj sex velmi si snim tam rozumiem. Okolie hovori ze som snim len pre peniaze ale vobec to tak neni. Nic cenneho mi nedal. Iba jeho cas. Nelubim ho pre peniaze ani som snim neni preto vedcinu casu stravime v posteli. No niekedy mam pocit a vela krat som rozmyslala ze iba ma vyuziva aby nebol sam. Uz takto sme pol roka.

lilyiankaa

ale veď to musíš vycítiť, či s ním si alebo nie .. či ťa má ako partnerku alebo len ako milenku ....

Santa

neni som si ista,, ze ci by naozaj mohol lubit aj 20 rocnu. a niektore to tu nepochopili a rozoberali anal. v spolocnosti sa chova uplne super, vsima si ma, ked sa s niekym rozprava dlhsie, tak ma hladka da mi obcas pusu. len neni som si ista ci spolu chodime ci to aj tak berie ci sa mu zdaju zbytocne slova budeme spolu chodit? skusime to spolu? byva v byte sam a ked u neho som mam tam veci ktore mi pokupil,

Lulita

podla mna, ked niekto zalozi taku temu, zrejme si nie je niecim isty, ak by bol, nezalozi temu

skus si ho viac vsimat, viac sa s nim rozpravat brat ho do spolocnosti, vsimat si ako sa chova v zatazovych situaciach, len vtedy zistis, co mas pri sebe za cloveka, nie pri sexe

Santa

jahodka ja kritiku primam,, a je mi to uz jedno co sa tu pise :) a na moj pravopis :) hmm mno slovencina je velmi tazky jazyk a velmi tazko sa mi ucil. a nie som zo slovenska ani tu tolko nebyvam aby som ju vedela perfektne. len tolko. Dakujem za vsetkym za vase nazory!

JahO_Odka

Santa, ty sa tu sťažuješ, že sme neprajní, že kritizujeme, že ti dokonca opravujeme gramatiku a pod.
Vieš, keby si si brala aspoň trošku tej kritiky, tak zistíš, že nič z toho čo ostatní píšu nie je úplne od veci.
Čakáš inteligentné príspevky, no sama nevystupuješ inteligentne. A teraz nenarážam len na tvoj na 20 ročnú babu fakt "jedinečný" pravopis.
Po ďalšie - tvoj vzťah so starším mužom, ktorý si sama zhodnotila slovami "preto vedcinu casu stravime v posteli", sa ani nedá brať vážne. Nehovorím ti to v zlom, ale on ťa ozaj len využíva. Nechcem ťa nazvať mladou sprostou husou, ako to urobilo pár ľudí predomnou... ale fakt nejednáš veľmi triezvo.
A na záver :) Máš tu celkom pestrú vzorku ľudí, vyše 100 názorov. Nepovažuj ich všetky za blbé, zlé, nevhodné a neviemaké len preto, že ty máš iný názor a zaryto si ho hájiš. Toto si o tebe myslí väčšina, tak to vezmi na vedomie a trochu o tom pouvažuj. Možno zistíš, že robíš chybu ty.

Ivyka

Ja mám 25, on 35. Po 6 rokoch sa ideme brať. Vždy som mala pocit že s rovesníkmi si nemám čo povedať. Sama sa cítim tak na 30. Nikdy som nebola šialená pubertiačka ale všetko som brala s chladnou hlavou. Aj môj prvý partner bol starší- o 9 rokov. Ale paradoxne som sa s ním rozišla ja pretože som mala pocit že v našom vzťahu som ja tá dospelá a on je nezodpovedné decko. Čisto individuálne veci. Len ty sama môžem prísť na to čo vlastne chceš a názory cudzích sú preto úplne zbytočné