Lieky proti rakovine

RNG

Huraa. Konecne sa mi to podarilo,stiahnite si to co najrychlejsie, lebo tato verzia zadarmo moze zmiznut z internetu a potom jedine mozne bude si tu knihu objednat.

RNG

Nuz na rakovinu su rozne ucinne alternativy, ktore ale zialbohu drviva vacsina lekarov nepozna.Uvediem sem knihu obsahujucu az 350 roznych metod, ktore bezne onkologovia vobec nepoznaju, ale v nemocniciach, kde ich maju dovolene pouzivat maju s nimi mimoriadne uspechy v porovnani s klasickou onkologiou.
Tato kniha sa da objednat, ale je aj zadarmo na nete. Obsahuje 350 roznych metod ucinnych na rakoviny,pouzivanych s uspechom roznymi lekarmi, ktore sa samozrejme daju aj kombinovat.
Vacsina sa da prevadzat podomacky.
acri.cancerdefeated.com

Na porovnanie mucinnosti alternativnych metod sem uvediem toto
www.oasisofhope.com

Severka

B17 je najsilnejším liekom a najsilnejším antioxidantom a ďalším po ňom je vitamín C a ovocie a zeleninu s karotenoidmi. Lepšie dávať ľudom chorým na rakovinu vitamín C do žile a aby si veľmi moc upevnili imunitný systém. Lebo ten chráni organizmus pred tou zlou chorobou. Tí chorí ľudia by to mali jesť v obrovskými dávkami a veriť.
Porazili by tu chorobu a nemuseli by mať vypadané vlasy, nemuseli by byť oslabení a tak to je oslabený alebo úplne zničený nefunkčný imunitný systém. A choroba sa ďalej šíri. A liečba je síce veľmi moc drahá ale nikomu nezachránila ešte život. Len to zničí imunit. systém a choroba sa rozširuje a liečba jej v tom podporuje. Aj keď máme oslabení imunit a máme chrípku alebo angínu sme slabí. Treba to posilniť aby organizmus sa mohol brániť a bojovať.

A súhlasím aj s matka872

papuch07

ja raka mam,mam difuznu rakovinu gebulky 3.st.,a MR je ok,je stand by,a viete preco?urcite nie vdaka chemoterapii a ozarovani...lezal som v ba v nemocnici a ti dvaja co lezali so mnou,a umierali aj vdaka tymto dvom "liecivym" veciam...strasne
moj pribeh je tu: ten DRUHY pribeh www.butlavavrba.sk

v pripade potreby mi zamejlujte

kabel

Basenka, samozrejme, ze liecbu rakoviny si nebude platit sam, ale bude sa na tom PODSTATNOU mierou podielat poistovna

ro

mozno budem kruta, ale na tu chorobu nie je asi nic. mne zobrala pred mesiacom maminu, vyskusala som vsetko. nehovorim,ze som ju cpala vsetkym moznym, ale skusali sme rozne doplnky, vitaminy.. a ta sk*rvena choroba mi ju aj tak zobrala. tiez som verila, ze ju niecim vyliecim.ale teraz uz neverim nicomu.