Vááááááááááhy

bohynka

lenze ja si podla toho nikoho nevyberam, len ma to zaujima, zo zvedavosti, nic ine, urcite to nie je tak ze by ma pritahovali iba chlapi v urcitom znameni.

elablue

Boze bohynka ved takto sa chlapi predsa nebalia ze si zistis ake je znamenie a podla nejakej charakteristiky nieco podniknes,ved kazdy clovek je iny,neda sa to takto zaskatulkovat.Napriklad moja segra ma manzela v znameni VAHY a je presny opak toho co opisuje Summer tak si teraz vyber.Je to nezmysel takto uvazovat ked chces niekoho ziskat.Alebo iny priklad ja aj moja sestra sme byk a sme uplne rozdielne tak to nemozes takto brat ze co ti napisu tak to aj zaberie na kazdu vahu alebo ine znamenie.

zc

prečo dávaš takú otázku
HOROSKOP
TI
TO
POVIE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
a keď mu veríš tak sa podľa toho zariaď
/PS. v 21 storočí veriť horoskopu je ako hovoria bratia češi "ujeté"

bohynka

Palomita5 to z teba srsi tupost, pretoze nie si schopna uznat ze niekto moze mat iny nazor od teba, napriklad ze niekto moze verit horoskopom. Trosicku sa v nich vyznam a vzdy spravidla to na kazdeho sedi pretoze kazde jedno znamenie je niecim charakteristicke a to sa neda vyvratit. Takze sa chod vyspat a potom si dvakrat rozmysli akou blbostou nabuduce do tohto fora prispejes. Dakujem.

paloma5

Bohynka neviem sice kolko mas rokov ale tupost z teba priam srsi.....gomez si super dobre si ma pobavil nic ine sa tu totiz mudre vymysliet neda......

Summer

tema je to cudna ale tak ti poviem:)..ja som mala chlapa dva roky vahu...a bolo to fakt ze sa to ani neda popisat setko s nim bolo neiste nas vztah nemal ziadny zajtrajsok ani o hodinu aolebo o dve..argumentami som si ho casto naklonila na svoju stranu ale obcas mi prisiel ze je myslou uplne inde....je to tazke,lenze podla mna na nameni fakt nezalezi...

gomez

...som bezkrký, chlpatý, smradľavý, väčšinou chodím po štyroch a fučím ako lokomotíva. Mám tupý pohľad a 20kilové perečko. Aj keď som v znamení býka, vôbec si tak nepripadám. Aj keď sa mi páči každá krava:))

bohynka

Ramirez a mozes mi strucne charakterizovat sameho seba? Tvoju povahu, ake baby sa ti pacia, aky si, tie zakladne charakterove vlastnosti? Diik