Sebapoškodzovanie a sebanenávisť

diagnoza

Ja som sa z depresii dostala bez liekov aj z celeho čo tu opisuješ tak že som prišla o pracu a naivne som si myslela,že bez jazykov si najdem brigadu v Grecku.Stratila som sa tam a preživala som peklo,je to na dlho.Vratila som sa a začala učiť nemčinu,sama a dokazala som to.Prešli depky a blbe myšlienky.Dva roky som robila na živnosť v rakusku.Pomohlo.

kačenka39

Na depresiu sa liečim od roku 2004 a spomínala som tu už, že užívam Tritico a Valdoxan. BOla som na liečení, myslela som, že tam za 3 týždne si oddýchnem, bohužiaľ nezvládala som ani procedúry, a žiadne potešenie a nárast energie nenastal.

diagnoza

Keď nemaš zdiagnostik.depresiu lekarom,tak o nej nehovor.Čo sa tyka vyčerpania,choď za svojim lekarom a zdover sa mu.Keď uzna za vhodne tak ťa aspoň na tyždeň vypiše a oddychneš si.

diagnoza

trestanim tela sa čo stane?ukľudni ťa to?Veď budeš mať ďalši handikap a to pokožku poškodenu.Hnevaš sa na seba a vybuchuješ kvoli tomu že si kriva?

kačenka39

Vôbec si nemyslím, že si zo železa :-) u mňa je zlé to, že už neočakávam od života nič, na tele mi nezáleží, práve naopak, moje telo mi celý život robí iba problémy, tak prečo ho netrestať? Od detstva mám fyzický handikap.

diagnoza

Kačenka predpokladam že si mlada.Ja som si diagnozami ake maš ty prešla len niečo mi hovorilo nerob to lebo si to len zhoršuješ a budeš vyzerať odpudzujuco,ľudia sa ťa budu bať,pomyslia si že som psych.narušena a ja čo vlastne chcem od života?Chcem predsa slušne žiť a nie isť dolu vodou,kde to potom skonči?Prepač,v skutočnosti neprajem tie bolesti,čo mam lebo tie su doživotne,len mi je ľuto že si mysliš že ja som zo železa, ja mam tiež nejaku tu psychiku a tiež som si prešla prešla kadečim.To nieje podstatne.Podstatne je to a o to ťa prosim -neubližuj svojmu telu.