Ako si zosvetliť pleť a pokožku?

Príspevok v téme: Ako si zosvetliť pleť a pokožku?
paleGirl

Ako byť belšia ? Ja som bledý tip ale nie som taka uplne bielo biela, skor taka ružovejšia bledšia.. taka proste ako vacsina ludi europ. tipu. Ale chcela by som byť co najlepšie proste ma peknu bielu pleť, nieco ako dita von teese... proste PALE SKIN.. lebo mi ide na nervy že všetci sa len opaľuju a solarkuju mne sa to už nepáči, nechápem to ako to možu robiť ked vedia že to nie je zdravé a strašne otrepané... nechce sa mi už ani opalovat ja vždy len ocerveniem a aj 3 dni trvá kym to kusocek zhnedne a za tyzden dva max mesiac som zas bledá, preto sa mi páci byť takou krásne aristokraticky bielou.. niekde na youtube som našla že baby si davali do sprcháca bikárbonu sodu ze im to kus pomohlo alebo citronou stavou sa umývali.. alebo jogurt si dávali a mlieko do kupela.. ja sa už natieram 50tkou od minuleho leta som sa neopalovala.. som taky typ tmave hnede vlasy aj obocie, vela znamienok, hnede oci svetlá pleť... tak viete nejaké tipi?...

SamThatGirl

Zosvetlenie pleti sa dá riešiť mnohými spôsobmi , a to : za 1. Skús to prírodnými surovinamy ako mlieko alebo citron -> www.youtube.com
za 2. Sú rôzne krémy a séra na zosvetľovanie pleti , nájdeš ich tu : www.amazon.com
za 3. Sú tabletky na zosvetlenie pleti : www.amazon.com
a za 4. Inekcie na zosvetlenie pleti napr. Glutathione 5000 : www.youtube.com

Želám krásne zosvetľovanie pleti :)

sushienka

Používám Natural Snail Hydra Rest. Nielen že zosvetluje pleť, ale je protivráskový, 100% prírodný a obsahuje až 20% slimačieho extraktu, ktorý má neuveriteľné výživné hodnoty.

Kamilakami

Ja som si nechávala ošetriť pleš v štúdiu krásy v Prahe. Študio sa volá Esmina www.esmina.cz . Musím povedať že sú tam veľmi šikovné a ak niekedy tam budete mať cestu tak to rozhodne za to stojí :)

barboraSK

Skús kozmetiku so slimačím extraktom, obsahuje zložky, ktoré vybielujú pokožku, napríklad Intenzivný bieliaci krém je presne to čo hľadáš. Dá sa kúpiť na netu, jednoducho zadaj Victoria Beauty Kozmetika so slimačím extraktom a nájdeš.

Niko339

No ja som niečo podobné založil pred pár mesiacmi. Som síce chalan ale zasa do opaľovania moc nie som. Vôbec sa mi nepáči to, že by som mal vyzerať ako drvivá väčšina ľudí tam vonku.
Osobne som sa z ničoho nič proste a len rozhodol že sa nebudem už opaľovať.
Už je to asi 4 alebo 5 rokov, čo som nebol vôbec opálený. A ak som sa aj náhodou opálil, robil som taký malý rituál, ak to mám tak povedať -
Vzal som si citrón, bielok (od vajca) a soľ. Zmiešal som to a potom tým citrónom(rozrezaným napoli) som si na vyčistenú tvár vmasíroval tento "zábal" a nechal to niekoľko minút pôsobiť,umyl si tvár a potom som si vzal péling (Nivea All in
One) a potrel som si tým skoro všetky partie tela, kde sa väčšinou zvyknem opáliť. A nechal som to dlhšie pôsobiť a po tom, ako som to zmyl, tak som mal hned bledšiu pleť.
Asi toľko k tomu.
Mne to dosť pomohlo a to Nivea All In One, ten péling je podľa mňa asi najvhodnejší, pretože je asi ako jediný biely, naviac aj čistí pleť a zbavuje všeliakých tých nedokonalostí.
Takže toľko by som len povedal :)

xaaax

UV faktor treba používať aj v zime. No a k Dite, ona ma fakt veľmi bielu pokožku aj bez púdru nie až tak, ale má.

JahO_Odka

Žienky, rovnako ako prílišné opaľovanie, tak aj bielenie pleti jej škodí. Obe narušujú štruktúry pleť aj pokožku do viacerých vrstiev.
Myslíte, že Dita je skutočne taká biela, ako na jej retušovaných katalógových fotkách? :) Bez pol kila bieleho púdru? Skúste si nájsť na nete jednu nepozérsku a nenastajlovanú fotku. Áno, je krásna, ale jej krása pramení z umelosti.

paleGirl

este ma napadla nirvana, lovex, placebo, ... no nic take specialne dam si make up tiez svetly som dost svetla.. nejake tieniky tmave alebo potom linky a vyrazny ruz... vlasy nefarbim mam vlastne tmavo hnede a teraz to proti slnku kremy..a pilingy... ksichtik od biodermy lebo mam trošku akne este.. nic špeci..

xaaax

Držím palce :) Mansona, Nirvanu, Hole,Babies in Toyland, Mistifts alebo čo sa mi páči :) Preferujem skupiny, ktoré vznikli v 90.rokoch. A normálne sa ako staráš o pleť? Dennú starostlivosť myslím.