Posilnenie imunity

Príspevok v téme: Posilnenie imunity
1luslus1

Zdravim, mam oslabenu imunitu /porucha bunkovej imunity, znizena obranyschopnost voci bakteriam/. Plus poseldneho pol roka mavam genitalne bradavice, ktore ma uz aj manzel. Doteraz sme ich ani jeden nemali, sme si verni takze neviem odkial to mame. Tiez mam zase mykozu. Chcem sa spytat co mi pomoze na posilnenie imunity a znici aj bradavice /bola som s tym u dr., povedala, ze HPV to nie je, nerobila mi testy ale nakolko sa mi to opakuje a ma to aj manzel tak isto to je HPV, coho sa uz nezbavime/. Som z toho moc smutna, chcem to nejak zastavit. Momentalne som zacala uzivat IMUNOR od imunologicky, na gynekologiu sa chystam piatok. Dakujem za rady

Mamacita

Na zaklade vlastnych skusenosti mozem odporucit wobenzym. My sme ho uzivali takmer cela rodina. Sesternici pomohol na mykozu a mne a mojmu manzelovi na posilnenie imunity, ktorú sme mali v hroznom stave.

RNG

ORAC je merany na urcite mnozstvo latky, tj nestaci povedat ORAC je 36 000 ale treba povedat aj na ake mnozstvo latky. Inac ORAC pojednava len o vodorozpustnych antioxidantoch, komplexnejsie je antioxidacne cislo TAC.
A je samozrejme, ze koncentrovane doplnky, vytazky alebo vysusene plodiny maju podstatne vyssi ORAC, nez cerstve plodiny plne vody. Zosusovanie moze byt az 10 : 1 i viac, co zvysi samozrejme ORAC tiez 10 nasobne.
Na porovnanie sem dam tabulky tych najsilnejsich antioxidacnych jediel
modernsurvivalblog.com

kyaniprodukt

Jeden produkt obsahuje mimoriadne silný extrakt z plodu Noni, o ktorom sa zistilo, že zvyšuje telesnú produkciu oxidu dusnatého. Oxid dusnatý je považovaný za jeden z najdôležitejších neuroprenášačov v tele a v posledných rokoch patrí medzi najskúmanejšie molekuly. V roku 1998 získali nobelovku traja američania v tejto oblasti. Jeden z nich vo firme Dr. Lois Ignarro. Produkty majú povolenie predávať sa aj v lekárňach.

odpovedam

Slovensky trh s vyzivovymi doplnkami je predrazeny a slabo zasobeny. Ja objednavam z UK alebo USA a aj s postovym a clom ma to vyjde vyrazne lacnejsie. To je dost smutne. Minule som nasla vyrobok, ktory stal na slovensku 22€ (60 tabliet) s ucinnou latkou 1%. V zahranici som nasla to iste za 11€ (90 tabliet) a ucinna latka 60%. A to je fakt ubohe, aky je to priepastny rozdiel. Bohuzial, u nas sa casto krat nakupovat neoplati. Takze ano, nas trh predrazeny je.

gotexans

Kiani je asi velmi slaby v tom co robi lebo takto sa to presne nerobi ako ukazal prave .... drbnut hned webstranku bez toho aby o tom nieco povedal ... a aby som pridal... predzrazene su farmatika. lebo sa na to navazuju dalsie . co je predrazene? ja viem povedat ze v MLM firmach su vyrobky co su ovela kvalitnejsie a silnejise, tak ake predrazovanie?

stonka

este by som rada poznala meno toho vedca, nech si mozem prestudovat jeho pracu.
Za co KONKRETNE tu Nobelovku ziskal?