RNG: MSM tabletky a MMS kvapky - spoločné užívanie?

Príspevok v téme: RNG: MSM tabletky a MMS kvapky - spoločné užívanie?
Ivka8

Mám takú otázku:
Začiatkom júna som začala užívať MSM tabletky 1000mg. Prvý týždeň som užívala iba 1 tbl. denne, od druhého týždňa užívam 2 tbl (ráno,večer). Píšu, že je možné užívať aj 3 tbl denne, ale stačia mi dve, pridávať už nebudem.
Chcem si objednať MMS kvapky a začať iba užívať, ale neviem, či je to dobrý nápad, keďže už beriem MSM tablety.
Chcem vedieť,
1./ či mi odporúčate brať súčasne s MSM tabletkami aj MMS kvapky, alebo radšej to nekombinovať ? Prípadne dobrať balenie MSM tabletiek a až potom začať užívať MMS kvapky ?
2./ ako dlho je treba užívať MSM tabletky ? Je možné ich užívať dlhodobo, aké sú odporúčania ?
3./ tiež MMS kvapky je možné užívať dlhodobo? Či sú tam nutné nejaké prestávky, alebo ..... ???

Vďaka za odpoveď .

Lukač

Mám prosbu: vie mi niekto povedať zo skúsenosti svojej, alebo niekoho, či škodí, alebo nejako nepriaznivo pôsobí MSM na obličky?
Ďakujem.

Karolman1

Pozdravujem, neviete niekto,kde sa dajú na Slovensku alebo v Čechách kúpiť tabletky mms? Ďakujem za odpoveď.

toto

Chcela by som radu,ci aj extrakt z olivovych listov je antioxidant?Beriem MMS a vtedy sa neodporuca uzivat antioxidanty,len neviem ci tam patria iba vitaminy alebo aj antibakterialne doplnky.

RNG

ivka 8 pozor na ten vyraz "krv sa upravi". Teda to uz nie je vlastna krv z tela ale "upravena" Nuz je to velmi novy a velmi drahy proces, ako potlacar interleukin 1, ktory je zodpovedny(udajne) za rozpad klbovej hmoty
askville.amazon.com
Takze kto si zela byt pokusna mys a draho za to zaplatit ma moznost.
Ja sa radsej sustredim na boj proti mykoplazmam a virusom, ktore problemy s klbami sposobuju a beriem neskodne potravinove doplnky ako polotovary na tvorenie klbovej hmoty a klboveho maziva.

Ivka8

Irén,

vlasy mi už nepadajú nejak mimoriadne, možno to bolo iba na jeseň vo zvýšenej miere - čiže bez ohľadu na to, či by som užívala, alebo neužívala MSM... A trochu som si ich dala podstrihnúť, mala som ich už dosť dlhé (nižšie lopatiek)...

Budem si musieť ohľadne Orthokinu zohnať viac info, tiež by to nebolo bohvie čo, ak by to zabralo iba na 6 mesiacov (((

Irén 1

Ivka8, niekde som tu na fore čítala,že je to drahá liečba a dočasná a neustále opakovať tuto liečbu by ma zruinovalo. Nemám stále jasno prečo aj vit. C brať s msm.
Vlasy už prestali padať ? Mne áno, ale uvidím po opätovnom braní MSM.

Ivka8

RNG,

ale liečba Orthokinom nie je žiadna liečba chemikáliami, ale je to biologická liečba, teda telu vlastnou krvnou plazmou, ktorá sa pred aplikáciou upraví...
Neštudovala som biochémiu, aby som to tu vedela vysvetliť, ale po nejakej špeciálnej úprave krvi sa v nej začnú tvoriť proteíny, čo by mali po aplikácii do kĺbu začať regeneračný proces ...

Takže vlastná krv do vlastného tela ...

RNG

Ja by som kazdemu radil sa vystrihat roznycy drahych experimentalnyc chemickych liekov, velka vacsina sa z nich po pasr rokov totiz stiahne z trhu, potichu, ale ludia nimi poskodeni tu zostanu. Berte kvalitne do[plnky na klby a na mazanie klbov, to nema ziadne skodlive ucinky a je to polotovar, co telo zuzitkuje na regeneraciu klbov a sliach, nie nejaka skodliva umela chemikalia.