Osteopat (možno aj ortopéd) - banskobystrický kraj

Príspevok v téme: Osteopat (možno aj ortopéd) - banskobystrický kraj
slnecnica89

Zdravím všetkých, ktorí čítajú tieto riadky!

Už rok a pol mám nepríjemné problémy s chrbticou, ktoré mi zásadne obmedzujú kvalitu života a to mám len 24 rokov. Moje skúsenosti s lekármi sú skôr negatívne. Najprv si ma všetci posúvali ako pingpongovú loptičku a nikto z nich nevedel, čo mi je. Mala som kopec príznakov, na základe ktorých to mohlo byť čokoľvek. Bola som aj u neurológa, ktorý okamžite skonštatoval, že mám zablokovanú chrbticu, no nepovažoval za potrebné to ďalej riešiť. Nakoniec som skončila u psychiatra s tým, že všetky moje zdravotné problémy sú len v mojej hlave. Nejaký čas som brala antidepresíva, no problémy nevymizli.

Antidepresíva som brať prestala a odišla som na mesiac do Turecka. Tam som stretla vynikajúceho maséra a osteopata, ktorý mi po 5 sekundách oznámil, že mám vážny problém s chrbticou. Spravil mi asi polhodinovú manuálnu terapiu chrbta a kĺbov a na druhý deň boli všetky problémy preč. Prvýkrát po roku a pol!!!!!!!!! Bohužiaľ, asi po 2 týždňoch sa mi problémy začali vracať.

Teraz som opäť doma na Slovensku hľadám niekoho, kto by mi pomohol. Za rok a pol som vyskúšala kopec vecí, navštívila desiatky doktorov, minula stovky eur na výživové doplnky, masáže, atď. No jediné, čo mi skutočne pomohlo, bol turecký osteopat.

Prosím, ak poznáte skúseného a hlavne dobrého osteopata (najlepšie z bankobystrického kraja, keďže ja som z VK), dajte mi vedieť! Mal by to byť niekto naozaj skúsený, nie začiatočník, lebo osteopati dokážu človeka zabiť doslova jedným ťahom. :D

Vopred ďakujem!

S pozdravom

Slnečnica :)