Život bez muža..

Príspevok v téme: Život bez muža..
jeniferSisko

už dva roky som nemala priateľa ani sex. Ako predtým som sex tiež nemala veľa krát možno 10x.. a mala som len toho jedneho priateľa.. Ale mne muži vobec nechýbaju a nie som frigidna ani nič.. ale neviem mne to vôbec nechýba, možno sem tam raz za dva týžde mi je smutno že ma nemá kto objať alebo si spomeniem na sex ale vobec ma to neláka vytvárať si vzťahy, je to normálne?.. teda cítim sa spokojne al každý na okolo si asi mysli že som lezba lebo ked im poviem že nemam frajera (mam 22) a že mi to ani nechýba a že žiadneho nehľadám tak na mna pozeraju ako na chybnú.. Ale fakt neviem, ja som už ako keby bola na mužov imúnna maximálne s nejakým poflirtujem ale žiadny ma nejako viac menej nezaujme. Vlastne som si všimla že o nič ani neprichádzam, ten pocit slobody je super a nejako asi najviac ma tak demotivuje to že na okolo vidím iba take nudné vzťahy stereotipne, dlhorocne, také zo zvyku a ked ich vidím aky su spolu nudní tak si poviem že toto mi vobec nechýba, alebo sa tajne podvádzaju vzajomne. Ale to je len také konštatovanie ja sama nemam pocit že by som niekoho musela mať iba preto aby som si mohla odškrtnuť kolonku - mam frajera. Lebo niektoré kamošky ani mesiac nevydržia byt nezadané. Najradšej by som bola keby som mala také kamošky ktore su tiež takto že nepotrebuju byť vždy s pratelom ale chceli by sa aj zabávať.. Najradšej by som chcela cestovať spoznávať svet, zaziť akcie, mne chybaju skor len tie finančné prostriedky aby som si mohla co najviac užiť svet a to co ponuka, samozrejme nechcem peniaze od chlapa ani nič. Aj teraz som sa snažila nahovoriť kamošky nech ideme na babsku dovolenku ale oni sa od mužov nepohnu :/.. Neviem ja to citim tak že ja nemám rada ani deti, vobec po nich netužim vždy ked na to príde reč je mi trápne lebo vo mne to nevyvolava žiadne emocie. Ja mam chalanov kamošov zavidim im že oni si cenia kamaradstvo viac ako lasku, ženy ked su vo vzťahu na kamošky zabudnu.. tie moje maju coraz menej casu. Ste tu nejake také co zijete bez muža a ste spokojné?.. Ja by som najradšej chcela mať v buducnosti nejaky spoločny byt s kamošmi tak ako v priateloch alebo mať take kamošky ako mala Carrie.. to je podla mna najlepšie..Mne ta predstava nepride tragické ani nič, lebo každý vzťah raz vychradne a upadne a nebude vždy romanticky.. A oblsať sexu tiež nejako nerišim, lebo ak mam sem tam par krat do mesiaca chuť na sex to ma prejde aj tak :D LEBO ja sa nedokažem s mužom len tak vyspať na jednu noc. Takže to neriešim. A manželstvo vobec neuznávam, neviem vobec netužim o tom krácat ku oltáru atd. Niekdy si myslí že to je choré ale preco by to malo byť ked clovek len nežije podla predlohy ktorú ho učí spoločnosť... Maximálne si viem predstaviť život s mužom ale s takým ktorý nechce deti a manželstvo a to je to že takí asi nie sú... Ne ste tu nejaké ženušky ci len ja som nejaka "ina" ? :D

Bez decak

Chlapi treba si nájsť ženskú čo decká nechce ja takú mám a sme šťastní. Cestujeme a užívame si , nik nás nestresuje nik nebeci, nerobí bordel v byte . Proste pohoda. A to nám ťahá na 40 za pár rokov. Byť sám nieje dobré. A súhlasím s chalice nie každá chce decko. Tak ako nie každý chlap.

NumLock

Sweater má bohužiaľ pravdu. A preto by som o pár rokov rád videl, či to príde aj na teba, dženy. Osobne ti prajem aby ti to takto vydržalo.

inytyp - tiež zaujímavé

inytyp

Som na tom podobne len s tým rozdielom že som chlapec...priateľka mi nechýba nemám ju a ani nechcem, ani deti, jednoducho žiadne záväzky aby som kedykoľvek mohol ísť kam chcem a vrátiť sa kedy chcem, niekto ide na dovolenku vyvaľovať sa k moru to by som ja nemohol, keď dovolenka, tak poriadne ďaleko a v cudzej krajine pobehať toho čo najviac a zážitky by mohli byť dobré aj zlé to je jedno len nech je na čo spomínať, a sex mi tiež nechýba a to je vlastne veľká výhoda pretože sa mi nemôže stať že by ma nejaké dievča kundou opantalo a zblblo mi hlavu...

jeniferSisko

toho pocitu sa bojim chcem mu nejasko predchádzat... boše dufam že sa mi to nikdy nestane... želala by som si byť neplodná... nedaju sa nejako otupiť hormony... lebo ja deti nechcem pre mna su ako križ pre upíra.. ale myslim si ze ked nebudem mat chlapa tak nebude ani decko. Ked si už len predstavim aka budem rozbitá po decku fuj.. pozašívaná same strie... ktoré už mam aj teraz z puberty a robia mi dosť mindrák.. a ovisnu kozy, celá rozťahaná ..fuj ... proste deti nie..

sweater.

neviem, niesom ziadna vedecka hlava. ta lekarka tam spominala, ze je jedno co si zena mysli, ze raz na nu pride taka chut byt matkou ze bude ochotna sa vyspat s hociakym okoloiducim len aby bola oplodnena. btw tato lekarka ma neuveritelne velky odpor u feministiek, hadajme preco? :). a ono to nieje len o tom splodit dieta. ked dojde na situaciu ze je v ohrozeni zivota, matka je schopna sa obetovat za jeho zachranu... ono svet je o dost komplikovanejsi nez len to co si myslim v tych nasich hlavyckach...

chalice

sweater ale ved ja sa necertim, iba sa pytam :)
...a ano kvetiniek, tym padom opelit a splodit co najviac potomkov alebo si len uzit bez otcovstva? Lebo aj niektore zeny si len uzivaju, ale matkami byt netuzia. Tak ako to vlastne je?

sweater.

to som nevymyslel ja, tak sa na mna necerti, pozeral som o tom dokument, bol to seriozny vyskum... takze :) u chlapov plati daco ine, ti su riadeny ako vcielky, oblietat co najviac kvetiniek :)

chalice

Tak potom to plati aj opacne chlapci.
Kazdy muz by sa mal stat automaticky otcom a v kutiku duse sa nim tuzi stat.
Suhlasite s takymto tvrdenim? :)

sweater.

je to tak je to len tvoje rozhodnutie. aj ked dovolim si tvrdit ze je to urcitym sposobom vada, pretoze si myslim ze plodit potomstvo je jeden z najzakladnejsich ludskych pudov hlboko zakorenenych v nasom byti. chapes 'nemali' by sme zamyslat nad vyhodami matia/nematia deti proste by to mala byt automatika ze tuzis po decku. mozno sa ti to aj stane, hovori sa tomu biologicke hodiny a ked zacnu tikat uz ti ziadne racionalne zmyslanie nepomoze :)