Ako najucinejsie schudnut zo stehien - cviky

postar

Skús si prečítať toto www.dietyachudnutie.sk možno nájdeš rady, ktoré ti pomôžu. Chudnutie zo stehien je dosť náročné, tak držím palce!

sisušáá

Ahojte :) No ja som mala so sebou strašný problém - bola som úplne vychrtlá... :/ fakt szrašne chudá, všetci sa ma pýtali či som anorektička alebo podvýživená.. a jedla som dosť veľa, ale problém bol v tom že ja sa stále hýbem... :D a teraz v poslednej dobe od vianoc (teraz je marec) som strašne pribrala, odvtedy asi 6 kg a mám velké stehná a zadok.. :D a bojím sa že budem mať strie alebo celulitídu.. :( takže baby, vrúcne odporúčam beh (nie v horúčave) ale taký pomalý, klusom. či ako sa to povie... Najlepšie každé ráno pomaly najprv 5 min a oddýchnuť, a pomaly zvyškovať.. :) alebo fakt super je aerobik alebo tanec.. a ešte si zlepšíte kondičku :) takže veľa šťastia :)

Liss|

Ahojte.. Mam 15 rokov, 160 cm a 56 kg.. a mam strasne tucne stehna :| Len nemam chut do chudnutia.. ale musim sa do toho dat, lebo mi to je kus aj luto.. pre tym som bola stihla, chalani na mna isli a teraz? normalne sa sama sebe nepacim ..
"chudla" som ale to sa chudnitim nazvat ani nedalo.. dala som dole 1 kg a 2 som pribrala.. no zacala som si citat taketo clanky a zacala som s verit :]
napisem vam sem o mesiac ci sa mi nieco podarilo =] :D

tlste prasa!

Ahojte vsetci, prosim vas vazne mi poradte ako mam scudnut na stehnach lebo ma asi j**** .... a vobec neviem jak na to.

žabka ...

Ahojte ... chcela by som poradit nejaké cviky na schudnutie zo stehien a zadku ... mam 160cm a važim skoro 50kg ... hornu časť tela mam dost chudu a dolnu časť mam tučnejšiu ... Ďakujem ...

betkaaa

tak to Ti gratulujem ze Ti to tak pekne ide :)) a ten rohlik neviem hovori sa ze vecer by si si mala dat len nejaku bielkovinu :) inak si ma pekne motivovala no neviem ja nejak neviem jest pravidelne zda sa mi ze vtedy priberam ale moj metabolizmus je asi uz zblbnuty lebo raz drzim hladovku, potom jem normalne a zas to pride dam si nejaku dietu sned sa mi uz podari dodrziavat pravidelnost aj ked ma to bude stat vela sil a nervou ale chcem schudnut to je ista vec!!! mozem sa spytat z akej vahy si chudla a aku mas cca vysku? dik drz sa

siria

ahojte tak neviem ci by som si mohla dat vecer o osmej este acidko a rohlik....mam 23 rokou nikdy som nemala problem z priberanim az kym som neotehotnela pribrala som 25 kil bolo to hrozne.nastastie som 9 hned nechala v nemocnici ale dalsich 16 som sa nezbavila kojila som este do augusta a hned potom som sa dala na dietu je to mesiac a tri tyzdne a schudla som 10 kil som spokojna.a to ranajky normalka rohlik z dietnym sirom a hydinovou sunkou.olovrant banan alebo konflexi vsetko dietne obed 100 g kuracieho masa z ryzou alebo zeleninou alebo zemiakmi aj polievku si dam niekedy.poobede jablko a vecer co je pred siestou bud salat zeleninovy alebo ovocny.a tri litre vody...tancujem kazdy druhy den ZUMBU to su take latino americke tance ale uplne vam staci aj hodinova prechadzka.pravidelne je jest pravidelne.som taka stastna ze konecne idem dole...tak vam drzim palce:)))

Essaouira

hollykaQ: Odhliadnuc od tvojej gramatiky a štylizácie viet, ktorá sa zle číta, tvoj problém vyrieši napr. návšteva aerobicu. Naberieš kondičku a s bodyformingom spevníš svaly.