Extrémne suché vlasy

Príspevok v téme: Extrémne suché vlasy
Misickaa4

Prosím viete mi poradiť nejakú overenú kozmetiku na vážne extrémne suché vlasy? alebo nejaký doplnok? ale zinok aj selén som užívala a z kozmetiky som toho vyskúšala neskutočne veľa práve preto už neviem, čo ďalej.
vlasy sú veľmi až extrémne suché a jemné.
prosím nepísať kozmetiku typu nivea, schauma alebo garnier a pod.

ďakujem

Damasskaruza

Na suche vlasy je najlepsi zabal z oleja a to pred kazdym umyvanim. Svojho casu som mala tento problem a skusala som vsetko prirodne, vratane zihlavovej vody na vlasy. Priam idealny je na to stimulator na vlasy Ikarov, ktoreho jedna zlozka mandlovy olej riesi aj hydrataciu vlasovej pokozky. Skuste na eshopikarov.sk bud stimulator alebo velke balenie mandloveho oleja, teb vyzivuje vlasove korienky, zvyraznuje lesk a elasticitu vlasov. Votrite si olej do vlasov, nechajte do 20 min. A umyte nejakym biosamponom, ktory tie obsahuje olej.

gigika3

Raz do týždňa zábal na vlasy. Najlepšie olivový olej,zabaliť vlasy do sáčku a nechať aj hodinu.Inak bežne používať oleje na vlasy.Mne sa osvečil olej Matrix.Inak-Žihlavový čaj neodporúča piť ani bylinkárka častejšie ako 1x za týždeň.Odoprúčam zmenu jedálnička-viac zeleniny,ovocia.

evellina

mas suche len vlasy alebo mas suchu aj vlasovu pokozku???...ja mam tiez extremne suche vlasy, ale u mna je aj sucha vlasova pokozka, niekedy je cervena,zapalena a svrbi a sem-tam mam aj lupiny.....mam to zo stitnej zlazy :( teraz si natieram vlasy biodermou na suchu a cervenu pokozku a na vlasy si kupujem sampony len v lekarni, pouzivam olejceky na vlasove konceky a niekedy je dobry aj v lekarni si mozes kupit olivovy olej to je pre kozmeticky na masaz tvare a ja si s nim pred umyvanim natriem cele vlasy, necham hodinu posobit a potom umyjem...

laurora

Urcite odporucam olejcek od znacky Matrix.
A je treba pit zihlavovy caj a vela vela vody. Skoc aj na odber krvi, ako sa stravujes? Jes vela ovocia a zeleniny? Fajcis?

sue141

ahoj odporúčam nejaky olejček na vlasy.. skus pozrieť na internete kadernicke potreby, oni maju celkom kvalitnu kozmetiku. ja si objednavam z kadernickyservis. sk. maju tam aj dobré placentove masky na vlasy a vyhodne ceny :)