Kamarátky

Príspevok v téme: Kamarátky
Anonym012

Dobrý deň,idem rovno k veci.Ja nemám moc veľké šťastie na kamarátky..Jedinú kamarátku ktorú môžem fakt nazvať kamarátkou je cigánka.Mám ju strašne rada a ona mi aj povedala že som jej naj kamarátka.Od toho dňa som bola asi najšťastnejšia na svete..Poznám ju od 1.triedy a je naozaj super!V 1.triede sa s ňou nik nebavil iba ja..no teraz sa naskytol problém!Dievča menom Radka mi úplne zničila život...V tomto 7. ročníku kde práve chodím,si ju všimla a stále sa do nás vtiera.Viete ona je stále s tými \"lepšími\" tým chcem povedať obľúbenými dievčatami no ked ma vidí s ňou rozprávať,rýchlo pribehne! Do konca som jej raz aj zľakla! :DD Nik nebol za mnou a naraz je tam ona..Neznášam,ked si šepkajú..naozaj to z celej duše neznášam!!!!!!!!!A ked sa opýtam Rady tak, ona na to že mi to nemôže povedať,lebo by som to niekomu povedla!! WTF! Nenávidím ju...Vy si neviete predstaviť akú strašnú nenávisť k nej cítim..Keby nebol hriech zabiť,tak už tu dávno nieje!Ale viete..jej to asi ešte nedošlo..ja nemám kamarátky a jedinou kamarátkou je práve ONA! Tak prečo mi kazí šťastie?!Ale to nieje iba Radou,ale aj Ivou ( cigánka)ona tiež k nej odbehne( napr.ked sa snou chvíľu nerozprávam tak už odbehne lebo sa nudí).A ešte k tomu šuškaniu..Ona má 3 frajerov -.- ja viem je to trapné no čo už..a už to vie asi aj každí z triedy ale nie!Ona o nich musí hovoriť iba Ive..Nie že by ma to zaujímalo..ale príde mi to také,ako keby som nikto! :/ Alebo s jedným sa rozvedie a na druhý den sú zase spolu..Sama sa pýtam.. Prečo sa s ňou Iva vôbec baví??? Preto,by som bola rada ak by ste mi povedali - Ako sa mám Rady zbaviť?Prosím Vás som zúfalá..Stále na to myslím,že stratím aj ju,lebo zajtra ideme pre vysvedčenie a cez prázdniny bude chodiť Iva k Rade a tak..by možno Rada nahradila mňa..čiže by bola jej naj kamoška :/ A to ja nechcem zažiť,lebo by som preto stále plakala..Prečo ju nezavolám k sebe cez prázdniny?Lebo tato si myslí že by u nás mohla niečo ukradnúť!!! :/ Ja viem,väčšiu hlúposť ste nepočuli..Lebo ona je normálna,má zmysel pre humor a ked sa s ňou rozprávam tak sa stále smejem :)..ale asi je Radka lepšia :/ ..
P.S. Ja nie som lezba!!!(to skôr myslím o Rade! :D)

Makaková

:D Booože tá nostalgia,akoby som čítala svoj denník :D ked som bola v tvojom veku mala som ten istý problém a tiež som ju tak ,,nenávidela" že som uvažovala o tom ako ju zabijem ,dokonca som mala aj plán :D ... teraz sa na takej trápnosti smejem..ale dobre, vieš čo nechaj ich tak,nájdi si inu kašošku alebo to nejak pretrp, ved Iva ked sa bude s Radou nudiť pribehne za tebou :) ...a hlavne sa neboj toto obdobie sa skončí,počkaj tak v devine to bude všetko uuuuuuplne inak ,začneš si všímať aj chlapcov a sustrediť sa na iné ,nájdi si koníčky,zaluby...nemôže sa tvoj život točiť len okolo nejakej Ivi ,bud samostatnejšia:)

lilyianka

no vidno, že si siedmačka ..inak tá RAda, to bude riadna defka, nie, keď už má troch :D pozri ohladom tej Ivy, keby bola taká kamoška, ako vraví, nedala by sa zlákať inou ..to ti vravím ja ..ale vy máte 12 rokov a vtedy to tak chodí, bohužiaľ ....veď cez leto môžete spolu chodiť von, to nikto nezakazuje, len ju možno tá druhá naláka na niečo lepšia ako ty ...