Neprijatá na VŠ, čo teraz?

Príspevok v téme: Neprijatá na VŠ, čo teraz?
Monii

zdravím.. takže, nikde ma neprijali.. napíšem ešte odvolania, no čo ak ma neprijmú ani potom? neviem čo mám robiť, rodičia sú na mňa strašne nahnevaný, sklamala som ich .. vyhodili zbytočne veľa peňazí, ktorých nemáme nazvyš.. čo mám teraz robiť? pracovať? alebo rok študovať niečo, kde majú druhé kolo aj keď ma to nezaujíma? rok pracovať a potom to zase skúsiť? :((( aj tak, myslím že tu prácu nenájdem.. do zahraničia? kam? ako? :( prosím povedzte mi niekto čo mám robiť.. :(

JessicaI

Ahoj Monii som rada, ze si sa ozvala. Pocula som, ze na komunikacii uz nieje Ta hrozna profesorka co tam bola. To je dufam velmi dobre. Vyborne je aj to, ze Ta to nevyplasilo a sa Ti to neznechutilo hned prvy den. Zalezi dost na zaciatku aj na pocite z tej skoly ale hlavne z vyucujuceho. Vyucujuci by nemal studentov zosmiesnovat a vrieskat skaredo na nich. Mylim, ze sa Ti bude lepsie ucit ked to vidis v lepsom svetle. Etika bola tazka aj pre moju dceru. Ta filozofia bola dost tazka na citanie. Niektore knizky ked zacala citat tak bola z nich vedla pretoze citala jednu stranu viac krat a stale nevedela o com to vlastne je. Nakoniec vsak skusky z Etiky spravila vsetky na vybornu. Drz sa a bojuj...urcite si sikulka.

Monii

ahojte, noo tak zatial, hm, je to fajn, len je tu straaašne veľa filozofie na tej etike.. ale angličtina mi zatiaľ príde v pohode, akože nie je to jednoduché ale je to zvládnuteľné si myslím, aspoň zatiaľ sa mi to tak zdá :) uvidíme, či prežijem skúškové :)

petuuuuuska

Ahoj Moni, som studentkou PDF TT , takze vopred Ti hovorim, nie je to ziadna prechadzka ruzovou zahradou. Od kolegyn z anglictiny viem, ze musim byt z angliny dobra, lebo tam sa normalne citaju anglicke knihy atd..a etika, upozornujem, kedze ju studujem, nie je taka lahka, ako si kazdy mysli..nas zacinalo 46 v kruzku a do tretieho rocniku sa nas dostalo 12, takze drzim palce :)

JessicaI

Ahoj Monii... takze mozno budes chodit do triedy s mojou dcerou. Uz yacala premyslat nad navratom do skoly vo februari ak nenajde pracu dovtedy.

Monii

ďalší vývoj situácie :P dnes mi prišlo z Nitry psychológia, že ma neprijali definitívne.. a bola som na zápise v tej Trnave :)

JessicaI

Monii napis ked Ti pride vysledok odvolania. Ak budes prijata tak by si asi mala radsej ist do tej skoly kde si sa chcela dostat povodne. Anglictina s etikou nieje ziadna prechadzka.