Svrbenie klitorisu

Príspevok v téme: Svrbenie klitorisu
mony9260

Dobrý deň.. už rok sa trápim a zatiaľ mi žiaden lekár nevie poriadne pomôcť.. pred cca rokom som sa liečila na kondylómy, boli mi chirurgicky odstránené a od vtedy sa mi nevrátili.. problém však je, že som mala neuveriteľné svrbenie malých a veľkých pyskov ale hlavne klitorisu.. navštívila som aj kožnú lekárku, no tá mi veľmi nepomohla.. už sa zdalo, že je všetko v poriadku ale svrbenie sa vrátilo.. robili mi stery, no všetky boli negatívne.. nie je to ani mykóza, ani plieseň.. nemám žiaden výtok.. len ma to svrbí a miestami sa mi tam aj šúpe koža.. netrvá to ale stále.. raz to svrbí hodinu, inokedy aj týždeň vkuse a inokedy mám týždeň pokoj.. Prosím, ak máte niektorá podobnú skúsenosť, ozvite sa.. Poprípade napíšte, čo ste si na to dávali alebo kontakt na lekára.. Vopred veľmi pekne ďakujem..

Swetlus

skús ísť alergologičke..ak máš pohlavný styk s kondómom, môže ísť o alergiu na latex, alebo ak máš kondom s púarfumovanym lubrigantom, mohlo ti to uskodit....

mony9260

Ja sa s tým trápim už skoro rok.. a žiaden lekár mi doteraz veľmi nepomohol.. všetky len hovoria to isté, že oni nevedia čo to je a že musím vydržať a že si mi možno namýšľam a somariny.. a že to nemám holiť, pritom ked to neoholím tak 5-6 dní, samo sa to potom dráždi a svrbí ešte viac.. ja už som zúfalá.. možno to je aj nejaká alergia, lenže kožná v našom okrese je hrozná a k inej som sa ešte nedostala.. ale aj tak ďakujem za radu..

Andyčatko4

Ja som to mala v podstate od januára do mája a fakt to nie je nič príjemné. Cez menštruáciu to vždy nejak ustálilo. Ja som v podstate nič špeciálne nebrala ani nerobila. Každý večer som sa osprchovala vlažnou vodou (ani nie horúcou ani nie studenou) Zdá sa mi že pomáha na to aj taký starodávny trik dať si na vložku biely jogurt na noc a ráno osprchovať. To som ale ja neskúšala. Nedráždiť si to tam a hlavne vydržať. Ak je to už podráždené a štípe to tak použiť modrú indulónu. Snáď som pomohla.