Hľadám parťáčku/ka na učenie sa na prijímačky na MEDINU-KE!!!

Príspevok v téme: Hľadám parťáčku/ka na učenie sa na prijímačky na MEDINU-KE!!!
medinakosice

Idem hneď na vec. Rozhodla som sa pre medinu aj napriek tomu, že ani biológiu a ani chémiu som nemala na strednej škole.
Tu sa vynára môj hlavný problém. Áno, je to "Chémia". Po zakúpení modelových otázok na prijímačky som zistila, že istým veciam tam však treba aj rozumieť, učenie sa zakladané čisto len na memorovaní neprichádza do úvahy.
Preto hľadám parťákov a parťáčky pre spoločné učenie sa, viacej hláv na viacej príde, viacej sa motivuje!
Samozrejme od septembra ma čaká doučovanie, ale predsa by som potrebovala mať pri sebe ľudí, s ktorými by sa dalo diskutovať a navzájom motivovať.
Ak má niekto záujem, ozvite sa prosím :)

MatSS

ahoj,ja ti len chcem popriať veľa štastia a veľa trpezlivosti a chuti do učenia! :-) mna toto caka o 2 roky tiez velmi chcem ist na medicinu nuz chemiu mam na skole len 2 roky takze tiez nic moc... VELA STASTIA :-)

Lily126

Votriem sa do témy :), som medička , nastupujem toho roku do 6teho ročníka na VL LF UPJŠ, na prijímačkách som pred pár rokmi skončila medzi prvými. Kto by mal záujem o súkromné doučovanie, ozvite sa :) , som z blízkeho okolia KE

medinakosice

ahoj didus, ďakujem, aj ja tebe držím palce :-)

ja som na stednej nemala ani jedno ani druhé, už cez biolu som sa ako tak prekúsala, trvalo mi to zopár mesiacov (lebo niektoré otázky majú logiku a nadväzujú na seba, tiež pri genetike treba tomu rozumieť logicky)

chémia mi ide strašne pomaly, kým nájdem teóriu v rôznych knižkách ku daným otázkam, trvá to strašne dlho... druhá vec, že vôbec ničomu tam nerozumiem :-(,,

teraz veľmi ľutujem, že som si strednú školu nevybrala radšej gympel..

didus.didus

skoda ze si s Košíc..ja som sa rozhodla pre to iste co ty len na druhy koniec slovenska kedze som s Trnavy..začala som začiatkom prazdnin a tak sa učím a učím..na strednej som mala dokonca dva druhy bioly ale chemia je u mna nulova..potrebovala by som silne doučovanie aby som teoriu chapala aj v praxi...niekedy mam pochyby ci sa pri tych 3000 uchadzačov nestratim niekde v dave a nepohorim oproti gymnazistom,ale odvahu mi dodava fakt ako velmi to chcem a že nie nieje pre mna odpoved,že to chceš tak velmi az si nepripustaš možnost ze by to nevyšlo a ze jednoducho musim byt medzi tymi top a spravim preto možne nemožne..to dodava motivaciu mne ist stale dalej,snad to pomože aj tebe:) a ak by si nahodou žiadneho partaka nenašla hadam ta bude motivovat to ze na druhej strane republiky je clovek co je na tom rovnako ako ty a drží ti palce:-)