Stres, zvracanie

Príspevok v téme: Stres, zvracanie
ElCapitano

Zdravím. Už približne 3 roky ma trápi problém. Ak sa na niečo teším alebo sa naopak niečoho bojím, veľmi často na to myslím. Stále premýšľam ako daná situácia dopadne. To by mi však až tak nevadilo. Horšie je, že často pri tom zvraciam a nemám chuť do jedla. Najhoršie sú rána. Hodinu po prebudení sa nedokážem do seba nič dostať, hlavne ak viem, že niekam musím ísť (škola a pod.). Niekedy ma napína aj keď už som v tej danej situácii, čo ma dostáva do veľmi trápnych momentov. Mám pocit, že ja sa vlastne bojím toho, že mi príde na zvracanie. Je to taký začarovaný kruh.
Inak som normálny 17 ročný chlapec, nemám žiadne iné psychické ani telesné poruchy.
Má niekto rovnaký problém? Prosím, poraďte!

RNG

L-theanine v davka 2 x 400 mg tiez pomaha. Moja zena zase berie v stresovej situacii vytazok zo st Johns wort, narazova davka s obsahom 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu, ako to obsahuju 3 kapsule vyrobku firmy Paradise Herbs pod St John's Wort.
Ucinkuje to ako ssri, snri, a dokonca aj na hladinu GABA a nie je to navykove, tj beries to len vtedy, ked to potrebujes, ale nie viac ako raz za den!!!
Ucinok je asi po 1.5 hodiny a trva az vyse 8 hodin. Neutlmuje a neuspava.

karolinka122

alebo skus z lekarne homeop. liek Sedatif od Boiron, rozpustit v ustach, volnopredajne, neskodne, mozno to pomoze, aj ked je to slabsie.

romanka...

poznám to...ešte mne do toho príde triaška a stuhnutie svalov. Nemá to nič spoločné so žaludkom, je to psychické. Ja som bola u neurologičky a povedala, že pred danou situáciou ( napr. skušky, pohreb, svatba a pod ) si mám dať tabletku FRONTIN a mala pravdu. neberiem to stále, len pred tou udalosťou. asi raz za dva týždne a pomáha to.

maba27

Ja mám tiež tento problém už od detstva. V puberte to na chvíľu prestalo,chodil som medzi ľudí v pohode. No v poslednej dobe je to späť. Stres,a následné zvracanie. Je to veľmi ťažké,ale skús myslieť na to čo príde pozitívne. že to bude dobré,nič zlé sa nestane....Je to taký boj teba samého s tvojou psychikou. Niekedy ho vyhráš a stres opadne,inokedy nie a hodíš šabľu....Vyliečiť sa z toho asi nedá lebo vraj aj moju babku často napínalo. Možno je to dedičné.... Veľa šťastia život je boj,tak bojuj a nevzdávaj sa.

Adam56423132

kamo mam presne ten isty problem mam tak skoro rokov ako ty podarilo sa ti stym nieco urobit alebo nie ? bol si u psychologa ? ak mas nejaky tip ako sa proti tomu branit napis ak si na daco prisiel