Alergia na vaginálny/pošvový výtok ?

Príspevok v téme: Alergia na vaginálny/pošvový výtok ?
steysi

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či existuje alergia na vlastný vaginálny výtok. S priateľom sme spolu už
2roky a posledný polrok/rok ma pošva strašne svrbí,opúcha,štípe pritom výtok mám normálny,bola som stým už niekoľko krát u gynekológa a aj gynekológičky a tý mi dali maximálne lieky(určené na vaginálne plesne) svrbenie ustúpilo ale to bolo tak všetko po pohlavnom styku sa znovu vrátilo.Od začiatku tohto problému ma pohlavný styk bolí a štípe. Vôbec neviem čo by to mohlo byť.S partnerom sme nikdy nemali žiadnu pohlavnú chorobu.Počula som o alergií na spermie tak by ma zaujímalo či existuje aj na výtok z pošvy. Ďakujem

Kvety zla

Pravdepodobnost ze mas alergiu je nie je taka velka. Skor ide o nepreliecenu plesen - ak sa tvoj partner neliecil, tak ta pri kazdom pohlavnom styku znovu nakazi. Treba poriadne preliecit, seba aj partnera.

daniuska

Na vlastny vytok alergiu mat nemozes, ale mozes mat alergiu na partnerove vylucky, neviem , ci pouzivate ochranu, alebo nie, myslim prezervativ.Ak ano moze to byt alergia na gumu, ak nie, tak alergia na partnerove semeno, alebo celkove ked mas pohlavny styk tak vlastne sa do tvojej vaginy dostava cudzie teleso, penis, ktory ma tiez svoje ph, a to moze narusat to tvoje.