SMS v priatelovom mobile

Príspevok v téme: SMS v priatelovom mobile
2481

dobry vecer, pisem k teme o ktorej som si myslela ze sa ma nikdy tykat nebude, ze taka vo vztahu nebudem...ale stalo sa...v priatelovom mobile som nasla sms adresovanu zene, dohadovali si stretnetie,viem ze urcite nejde o pracu, bola to osobna sms...ja viem, si poviete ach tie zeny, si hned nahovarame, ale tak zase byt naivnou a zaslepenou tiez nie je cesta...sme s frajerom rok a doteraz som nemala ziadne pochybnosti o jeho vernosti,ani na jeho spravani nebadam ziadne zmeny, zeby jeho city ochladli alebo nieco take,z jeho reci so mnou planuje buducnost, len tu sms neviem dostat z hlavy,urcite nechcem byt stihacnou v nasom vztahu, ani mu stale dychat na krk, ale trapi ma to, moje city k nemu su ine, z cisteho vztahu je len podozrievanie a nedovera, mozno by bolo najlepsie si to vysvetlit- len zase by mal on pravdu v tom- preco mu kontrolujem sms, cize som ticho radsej, mozno to zbytocne nafukujem cele, ale mozno som ho za ten rok nespoznala dostatocne, a toto mi ma otvorit oci, ja viem ze nepoznate mna ani jeho, ale predsa by som chcela vediet ci mate niekto s tymto niecim skusenost, hm? dakujem:)

orol

pokial clovek nie je nacapany priamo "infla granti"

alebo sa dobrovolne neprizna k nevere

tak nevera sa vlastne ani neda spolahlivo preukazat !!

laurora

Nieco podobne sa stalo aj mne, no nakoniec sa vsetko vysvetlilo, ze o nic neslo. My zeny vieme byt niekedy paranoidne a zas chlapi sa boja, ze budeme robit vzdy sceny aj pri stretnuti s kamoskou, a pritom o nic neide...ale na druhej strane, ked je vsade tolko nevery, bodaj by sme sa vsetci nebali...
Ja by som asi na stretnutie nesla...ale po stretnuti by som mu povedala, ze ho nemenovana osoba videla s niekym vonku...ako zareaguje, ci vobec nieco povie. Mal by teda normalne povedat, ze to bola kamoska, alebo znama, ked to je len normalne stretnutie...Ak sa bude tvarit, ze to nebol on, alebo bude zvlastny...tak by som si ho este preverila nejako.

2481

velmi vam vsetkym dakujem ze ste sa zapojili, vyjadrili...necham tomu cas,budem si vsimat jeho spravanie, pockam co sa bude okola nas dalej diat, urcite sa nechcem unahlit, uvedomujem si velmi dobre ze moje unahlene kroky by mohli spustit katastrofu a vsetko sa naozaj otoci proti mne, zostavam vsak v strehu...vdaka vam vsetkym

orol

A co ste zosobaseni a prisahali ste vernost slubom , pismom, podpisom, ked si ho tak privlastnujes ?

nech je pravda akakolvek

tak nech si chlapec uzije a vyblazni sa radsej teraz, ako po svadbe

Ja ked som bol slobodny, tak som paktoval aj s jednou babou, aj druhou, aj tretou :-o))

A uz ked som sa ozenil a prisahal vernost slubom, pismom, podpisom,tak to uz ma zavezovalo byt verny a zodpovedny

cherryberry

Určite mu nehovor, že si našla sms, lebo sa to napokon obráti proti Tebe a nikdy nezistíš, o čo išlo. A ak sa nerozídete, začne si dávať veľký pozor na skrývanie jeho postranných úmyslov a z Teba sa stane podozrievavá hysterka. A vzťah bude v kríze tak či tak. Chvíľu vydrž, ako sa to vyvinie, prípadne choď na to stretnutie (noačo) a uvidíš. Ak je rozumný, tak možno len má chvíľkovú chuť na zmenu (ako každý), ale nenechá to zájsť ďaleko. Takto by si ho hneď zahnala do kúta, keď ešte o nič nejde.
Moja sestra má desaťročný vzťah a tiež mi vravela, ako sa jednu dobu jej drahý porezváňal (áno, aj to sa ešte robí :D) s nejakou ženskou, ona mu vypisovala atď. Sestra mu nič nepovedala, sledovala, ako sa to vyvinie a po dvoch týždňoch bol pokoj :) Takisto ona si jednu dobu smskovala so starou láskou. Po chvíli s tým sekla. A tí dvaja sú stále spolu, milujú sa a idú sa brať :) Jednoducho len mali krízové obdobia, ale nikdy to nenechali zájsť ďaleko. Ja som tiež prežila malú krízu, často sme sa hádali, nemali sme na seba čas, do toho ma začal kontaktovať bývalý (oni sú ako supy, zacítia mŕtvolu na sto honov) a tiež som s ním začala udržiavať pravidelný kontakt, dokonca sme plánovali stretnutie a priznám sa, uvažovala som nad tým, ako mi s ním bolo dobre. Po necelom mesiaci som s tým tiež sekla, lebo som si uvedomila, akého skvelého muža mám vedľa seba:)keby mi na to prišiel, okamžite sa so mnou rozíde a pritom sa nič vážne ani nestalo. A ten bývalý je tiež stále so svojou frajerkou, tuším sa idú brať. Chcem tým povedať, že niekedy je lepšie nechať partnerovi voľnú ruku a nechať ho samého sa rozhodnúť, vo väčšine prípadov o nič nejde, len o malý ventil (samozrejme si to nemýlme so sexom, ide len o nevinné správy - žiadne sexuálne :D)

neskusena

ale neprehanaj, ved mozno mu pisala ze zmenila uces, ze schudla, ze ma deti, novy image.

chlapi su niekedy lichotnici.

nic zle neurobil, tak sa neunahli.

a ak by mne chlap vliezol do mobilu a cital spravy co i raz, zapamatala by som si to na velmi dlho, takze zvaz, co mozes sposobit vo vasom vztahu.

daj mu troska volnosti a dovery, ved ak by ta chcel podviest, tak to urobi tak, ze to ani nezistis a vsetko hned zmaze. taketo nevinne stretnutia ktore nic neznamenaju sa nemazu.

2481

alebo je sakra dobry herec, ved ked so mnou uz viac nechcem byt tak nech mi povie, ferovy pristup mu ponukam a rovnako aj vyzadujem, ale chlapec asi nepochopil...