RAKOVINA Desatoro onkologickych prikazani

Príspevok v téme: RAKOVINA Desatoro onkologickych prikazani
damian

Desatoro onkologickych prikazani.

1 - Odpustis, budes milovat svojich bliznych a zbavis sa stresu,zloby a hnevu!
2 - Doplnis si stravu o protinadorovy vitamin B17 (marhulove jadra, jablkove jadierka a.i.)!
3 - Vylucis maso, mlieko, vajcia a ine zivocisne vyrobky!
4 - Vylucis cukor, sladkosti a sladene napoje! (rakovina miluje cukor)
5 - Zbavis sa inych karcinogenov! (fajcenie, alkohol, fast food, atd)
6 - Budes jest zeleninu, ovocie, strukoviny a ine plody zeme!
7 - Kazde rano vypijes doma rozmixovany (nie odstaveny) zeleninovy dzus! (cvikla, zeler, mrkva, polovica zemiaku, redkvicka) aspon 4dl.
8 - Budes prijimat velke mnozstvo cesnaku!
9 - Maximalne zvysis prijem vitaminov!
10 - Maximalne zvysis prijem antioxidantov!

‘Byt na mieste pacienta, kupim si stroj na mixovanie zeleniny a ovocia a taktiez mech marhulovych jadier a cesnaku a jem ich, pokial mi to telo dovoli’, hovori Dr Nathanson z kliniky pre liecbu rakoviny v Kalifornii.

Zaujimave informacie o rakovine na www.worldwithoutcancer.org.uk

katkager

Ahojte, ja mám rodičov, ktorí sú v strednom veku a už sú obaja onkologickí pacienti. Ani pri diagnostike ochorenia, ani počas priebehu liečby nebol nikto kto by im pomohol ani poradil ani ohľadom dostupných príspevkov, dávok ani sociálnych služieb v zákonnej rovine, rozhodla som sa písať o tejto téme diplomovú prácu s názvom: Možnosti sociálnej práce pri pomoci so zabezpečovaním sociálnych potrieb ľudí s onkologickým ochorením.

V rámci práce budem robiť výskum zameraný na pomoc ľuďom s onkologickým ochorením v rámci skvalitnenia ich života. Preto chcem poprosiť všetkých, ktorí trpíte onkologickým ochorením (alebo ste 3 roky po liečbe), či by ste mi pomohli a vyplnili dotazník k výskumu : docs.google.com
Mojich rodičov to síce nevylieči, ale pevne dúfam, že to prinesie viac možností pomoci pri zvládaní tohto ochorenia. Ďakujem všetkým, ktorí budú takí láskaví a zapoja sa. Dotazník je anonymný.

- mira

Tvoj pohľad je zastaralý a prekonaný novými poznatkami. civilizačná strava zložená prevažne z bielkovín prináša civilizačné ochorenia o.i. rakovinu. bielkoviny sú síce potrebné na regeneráciu buniek, ale netreba ich viac ako 10 % celkového príjmu. Pri nadbytku sa využívajú ako zdroj energie, pričom vznikajú vedľajšie produkty, ktoré sú pre telo odpadom, zaťažujú vylučovacie orgány a pokiaľ sa nestačia vylúčiť, chovajú sa ako toxíny. Polysacharidy sú čistým zdrojom energie, ktorý nesie so sebou i vitálne látky - vlákninu, vitamíny, minerály ... udržujú stálu hladinu cukru, majú liečivé účinky na nervovú sústavu /kto má dnes zdravé nervy ?/, o tom svedčí i snáď najväčšia štúdia amerických vedcov pod vedením T. Campbella Čínska štúdia.

Novy pohlad

Mily RNG, posielaj ludom linky na stranky, ktore naozaj stoja za to a to hlavne medicinske clanky. Pokial nevies rakovinove bunky sa delia podla toho z akych buniek vznikli a to karcinomy, sarkomy, nadory krvi {lymfaticke, atd) a centralnej nervovej sustavy. Kazdy typ ma svoje individualne biologicke vlastnosti. Vyskumu sa venuju stovky vedcov, aby odhalili fungovanie buniek a ty to zhrnies do vety, ze su bielkovinoveho razu, cim mieris, ze tym padom nemozu jest chory maso? A este trochu biologie zo strednej a zakladnej skoly: zlozenie bunky /65% voda, 12% bielkoviny, 9% sacharidy, 8% lipidy, 3% nukleove kys. a min. latky. Bielkoviny su pre zivot uplne nevyhnutne a nedaju sa nahradit ziadnymi inymi latkami. Rastlinne bunky obsahuju menej bielkovin, ale zato viac polysacharidov. /. Ak si dobre precitas co som pisala: Dolezita je pravdaze zelenina, pohyb a obmedzene mnozstvo ovocia. Tym som myslela pravdaze aj to, ze kazda zelenina obsahuje niekolko fytochemickych nutrientov, ktore podporuju liecbu a su pre telo prospesne. Narozdiel od spominanej diety, ktora nuti pacientov pit denne neviem kolko dcl/l cviklovej stavy. Pokial nevies, clovek moze denne vypit 1 dcl cviklovej stavy inac mu odidu oblicky. Aj nam hovorili vsetci skuste dietu a podobne veci, ale po pravde, ked sa clovek na to skepticky pozrie a prestuduje si fungovanie tela, buniek a roznych procesov v tele, tak si potom odvodi, ze je to vlastne blbost. Skor si precitam odborne clanky lekarov a podla toho sa riadim ako nejakym alternativnym webom, kde vobec nie je clanok podchyteny nijakym odbornym zaverom, vyskumom. Je mi skor zle z toho ako ludia dokazu parazitovat na bolesti druhych a odporucat im nieco co sami nemaju odskusane a keby sa im nieco podobne stalo, tak by to ani nerobili, lebo by si pozreli a nastudovali toho viac a zistili by, ze to takto nefunguje. Chcete, aby clovek, ktory ma rakovinu, berie chemo, radioterapiu, po ktorej mu je zle a schudne z nej, aby este viac sa umordoval nejakou dietou a neuprednostnil skor zmenu stravy? Je vseobecne vedecky zname, ze strava bohata na sacharidy, ktoru tu propagujete, je vlastne energia dodavana rakovinovym bunkam na svoje dalsie rozsirovanie a fungovanie? Davno je vo vedeckej oblasti dokazane, ze nizkotucna strava bohata na sacharady sposobuje rozne ochorenia, medzi inymi aj srdcovocievne a rakovinu....

RNG

Novy pohlad, meno mas sice pritazlive, ale taras. Ludia co sem pisali maju aj skusenosti s liecenim rakovin aj vedomosti od roznych lekarov, co uspesne rakoviny dodnes uvedenymi sposobni liecia.
Rakoviny su vzdy nasledky aj stravy, aj roznych mikrobov, tj rozne antimikrobialne prostriedky a zmena stravy ich pomozu liecit.
Rakovinne nadory su hlavne bielkovinneho razu, tj na ich rozlozenie treba najma bielkovinne=proteolyticke enzymi.
Breussova dieta je povodna hladovka z 15 storocia, kde pri hladovke sa vsetky telesne enzymi pouzivaju na precistovanie tela. Dnes ale existuju enzymi vo forme doplnkov, kde mozes zobrat podstatne vacsie davky, nez tvoje vlastne telo je schopne vyrobit.

Naviac existuju potraviny a doplnky, ktore su dokazatelne cytotoxicke, tj potlacaju rast rakovinnych buniek, dokonca niektore ich doslova zabijaju.
A tychto je napodiv velmi vela, hoci onkologovia az na male vynimky ich nechcu vidiet.
www.cancertutor.org

Novy pohlad

Mili onkologicky pacienti a ich pribuzni, prosim neriadte sa doslovne tymito vyjadreniami, ktori odporucaju to alebo ono a vysledkom je len, ze chcu vas naviest prave na kupu nejakeho ich super prostriedku... Netvrdim, ze bylinky, zdrava strava, nepomoze choremu cloveku. Manzel sa lieci 3 roky na rakovinu a pomaha okrem liecby strava, ale urcite nie ziadne trapenie alias Breussova kura, alebo ziadne maso, tuky a podobne znosky nezmyslov. Pacient by sa mal v prvom rade vyvarovat hlavne cukru, ktory je pritomny vo vsetkom co jeme /zemiaky, mucne jedla, ryza, cestoviny, chlieb/.... Maso a tuky su pre zdravie prospesne, narozdiel od nizkotucnych diet zalozenych na prijimani velkeho mnozstva sacharidov. Dolezita je pravdaze zelenina, pohyb a obmedzene mnozstvo ovocia.... Dufam len, ze nenaletite vselijakym chytrakom, ktori nemaju ziadnu skusenost s liecbou a ani s chorym clovekom. Treba sedliacky rozum, vyvazenu stravu, odpocinok, pohyb, dusevnu rovnovahu a odhodlanie, ze spravnou liecbou a podporou chorobu prekoname. Vela odvahy a podpory pri liecbe.

karabarak

Prehnane desatoro podla mna.A to hlavne tam ani nieje spomenute.Spanok!Neodstatok spanku zrejme najviac oslabuje imunitu. spanok,vitaminy,zdrava strava bez cukrov a sladkosti,tazkych tukov a hlavne vela sportu!

kosa

kacenka,
pridanim sody do roztoku a potom to do krvi tak by si pomohla poztizenemu dvakrat rychlejse do hrobu ( v porovnani z chemoskov).

kosa

kacemka,
vidime ze studujes usilovne cic.
do zili si pre istotu nepustaj nic.

skutocne pre istotu. tvojich pacientov.
pretoze prve prikazanie hovori:

NEZABIJES pardon NEPOSKODIS ZDRAVIE TVOJEHO PACIENTA.

RNG

kacenka v tejto teme a teme B-17 najdes plno roznych metod na liecenie rakoviny, o ktorych onkologovia nechcu ani pocut, ,hoci su ich kolegami dokazane za ucinne.
Musis si konecne uvedomit, ze tento svet riadia peniaze a nie humanne pohnutky jednotlivcov.