Holenie podpazušia

rada___

ja suhlasim s babami :) normalne žiletku vyhod ak je tupa a bud pena alebo sprchač ale načo budeš mínať na penu ked sprchač ma každy no nie ? :D ja som sa holila niekedy aj s normalnym mydlo :D trošku bolelo ale čo neurobiť pre krasu no nie ? :D
odporučam gilette aj ja :) a ja sa holím na nohach: zdola na hor.. podpazušie:zhora nadol :D a tam dole idem všetkymi možnymi smermi :D

Blondula

ja sa holim ked sa kupem.nepouzivam ziadne peny,normalne sprchacom sa namydlim a oholim,na intimne miesto niekedy dam balzam na vlasy :D :D po holeni nedavam nic,ziadne mlieka,mne sa zda,ze mi tie mlieka zbytocne rozdrazdia pokozku :-)

lilyianka

ako píše Agnes, žiletku treba meniť, keď bude tupá, a ak si náhodou kúpiš tie lacné jednorazové, tak samozrejme hneď vyhodiť :) ja osobne sa holím každý druhý - tretí deň ... ako to zhodnotím :)

Agnes998

ziletku je treba vymenit ked zacne byt tupa a uz neholi dobre. ja si kupujem gillette, je to sice drahsie ale zase velmi dlho to vydrzi ostre cize oplati sa. raz som si kupila nejaku lacnu ale hned som to aj vyhodila, bolo to totalne tupe. neoplati sa setrit. gillette mi vydrzi aj par mesiacov a holim sa tak kazdy druhy den.
ja osobne sa holim vsade touto ziletkou, len medzi nohami pouzivam krem veet, pretoze tam je pokozka velmi citliva a po ziletke som mavala cervene vyrazky a bolelo a svrbelo to. teraz pouzijem krem, ten vacsinu chlpov odstrani a tych par chlpov co aj po nom ostane dorazim uz ziletkov, to je uz jedno. ukludnujuce pripravky nepouzivam lebo nie je treba, ale ked chces pouzivat s aloe vera su dobre. tam dole sa ja osobne holim tak cca. raz tyzden, nemam rada moc casto a priatelovi nevadi ani ked tam mam nejake to strnisko.

lilyianka

môžeš použiť aj penu na holenie alebo klasika sprchvý gél, ktorý si nanesieš na podpazušie a žiletkou prechádzaj proti smeru rastu chlpov ..... potom si to umy, utri a niečím nakrémuj

lili235

a aký krém by to mal byť? a to ked si dám ten sprchový gél tak ho mám normálne rozotreť a len prejsť žiletkou? a ešte niečo...že mám sa holiť z hora dole alebo naopak?

rada___

ahoj..ja mam 13 :D no holila som sa tiež v tvojom veku... robím to tak že napr. na nohy si dam sprchovy gel..ten je naj je husty..a žiletkou si prejdem po nohach a mam jemne leskle nohy..a tak je to aj s podpazuším..poholení som si nedavala nič.. ale teraz si davam krem..väčšinou sa mi na bruchu z toho urobil flak červeny škrabal ale po 5 minutach zmizol ;))