Nejde a nejde z hlavy prec...

Príspevok v téme: Nejde a nejde z hlavy prec...
healing

Ahojte. Som platonicky zamilovana cca 2 roky.Zozaciatku som tomu nevenovala pozornost,ale po case som zistila,ze sa to stupnuje. Navyse,stupnovala sa jeho priatelskost voci mne. Pred mesiacom som zistila,ze dotycny je zadany.

Viem,ze cas vylieci. Stale sa niecim zamestnavat,spoznavat novych ludi,ale...slaba naplast pre mna. Ja som clovek,ktory dokaze intenzivne byt platonicky zamilovany aj roky. Aj ked na dotycneho nemyslim,stale ho mam v podvedomi. Nekontaktujem ho. Nestretavam ho. Dokonca nie sme s rovnakeho mesta. No aj tak je mi z toho vsetkeho velmi zle.

Potesilo by ma,keby som nasla niekoho s podobnym problemom.

ISA

Moj problém je rovnaky. Tiež som bola platonicky zamilovaná, možno tak 2.roky. A to som si predtým dávno hovorievala, bože čo som normálna? Ako je to možné?...a naozaj to možné je. A musím priznať, že mám 30.r.
Aj ked on bol ženatý, mal rodinu a vedela som,že nikdy sa nestretneme a už vôbec, žeby som mala riešiť jeho rodinu. Niesom ten typ, čo berie muža vydatej. Proste láska príde vo chvíli, ked ju najmenej čakáš.
Bolo to iba cez písanie,kto nezažil, nepochopí. ...a potom, ked som si uvedomila, že musím zanechať lásku,a prevteliť sa do realu, že láska musí preč ...jediné čo som chcela bolo priatelstvo, no on tomu bohužial nikdy neuveril..stále si omne myslel, že ho milujem, aj ked to už tak nebolo....a potom prišiel FINISH..

ten pocit neprajem nikomu..

Annkaaa

outu
:) a to ju akoze lubis hej?? No dovol sa mi zasmiat :))) moze sa ti paci akoze to by som pochopila ale "platonicky lubit" ke strasne smiesne, to by som mozno dokazala ale po 2mesiacoch by ma to preslo.... stalo sa aj mne ze som pred nedavnom lubila jedneho muza tak na dialku uplne platonicky to nebolo lebo sme si pisali, volali stale lenze on bol cech, a okrem ineho mal uz dieta s inou cize nemohli sme byt spolu. A potom som ho chvilu lubila myslela nanho, lenze ked si clovek realne uvedomi ze lubi len predstavu o tom cloveku nie cloveka.. mna to o 2 mesiace preslo, a ten clovek uz nic neznamena pre mna.

outu

telku nemam. ani ziadne idoly. :) len mozno trochu strach tu osobu oslovit, nakolko by to mohlo ohrozit jej poziciu v praci, resp. meno, a mozno aj moju.

Annkaaa

Nechapem akoze mozte byt uz v dospelom veku platonicky zamilovane, ved to nieje normalne. Asi ste z tych co sedia doma pozeraju telku a myslia na svoje idoly, ale realita je niekde inde a treba konat.... a zit skutocnu lasku, alebo ju aspon hladat, ale realnu!

cicvor

Otazka je, ako dobre ho poznas. Schladit by ta mohlo to, ze v skutocnosti ten dotycny nemusi byt taky, ako ho vykresluje tvoja fantazia ;-). Ci osobne ho poznas tak deatailne, ze vies aky je clovek ? Myslim aky je hlboko vo vnutri, nie len na zaklade povrchoveho spravnia sa.

sanyka151

Ja sice niesom platonicky zamilovaná ale asi viem ake mas pocity...rozchod som prežila pred tromi rokmi a ajtak nanho dennodenne myslim a neviem si ho vyhodiť z hlavy :(

poPotvorka

to je tak divny pocit byt platonicky zamilovana ,ze ? akoby si lizala zmrzlinu cez sklo
ja som platonicky zamilovana este stale a to uz mam 23 a zamilovala som sa ako 13 rocna a tusim budem zamilovana naveky
teda JA CHCEM byt zamilovana naveky !!!!
on zije v inej krajine ako ja ,vraj sa casto na mna pyta ,takze asi to je obojstranne no neviem ....

Annkaaa

Platonicky zalubena? Kde su tie casy... to som aj ja vedela byt platonicky dlho zalubena ked som mala 16r. ale je to pekne obdobie dospievania, nikdy ma to nezabudnem. Casom ta taketo stavy prejdu ked dospejes, zmudries. A po nejakom vaznom prvom vztahu pochopis co je laska, a platonicka s tym nema nic spolocne ze je to blbost..... Ale to vsetko ide vekom, lebo laska nieje zalubenie sa :)