Ako schudnuť najrychlejšie

martini2207

Základom je upraviť si stravu. Keď majú ísť tuky z tela von tak by bolo najlepšie nedávať ich zbytočne dnu vo forme stravy, teda jesť hlavne bielkoviny a komplexné cukry. Aby nám zas eišli z tela preč rýchlejšie je dobré dopomôcť im látkou z názvom L-karnitín.

L-karnitín je látka ktorá funguje, avšak veľmi veľa ľudí si myslí, že sama od seba u nich spáli tuky. Treba myslieť na to, že aby sa dobre viazal na tuky nesmú byť žiadne prijaté v strave. Keď máš v strave mastné tak nikdy nezaberie. Druhou vecou je, že je rozdiel medzi ,,karnitínom,, a karnitínom. Dost som o tom studoval a su rozne formy L-KArnitin, D-karnitin. Vela produktov tam dava lacku formu pripadne uplne ine latky. Ja som askusal uz snad 20 pripravkov a najviac sa mi osvedcil drahsi typ karnitinoveho koncentratu CarniXplode (no drahsi relativne lebo nasiel som ho aj v super akcii kde vychadza cena po rozdeleni na flasku este lepsie ako lacne a na mna predtym absolutne neucinne www.biceps.sk). Ono vsade vypisuju, ze len ten ich karnitin je ten naj, ale s tymto som mal realne vysledky, ze vzdy ked som potreboval dat par kileciek dole tak mi zabral a aj som sa po nom pri cviceni najviac spotil. Samozrejme ta strava co som pisal uplne hore je zakladom, karnitin sa musi viazat na tuky v tele a nie na tuky v strave.

Simi222

Ja ti poradim.
Jedz 5 krat denne.2 litre vody.Teraz su prazdniny takze maj vela pohybu,rychla chodza aerobik,beh a podobne.
Rano si daj hned bud vodu s citronom alebo zeleny caj.Nastartuje ti to metabolizmus.Vyluč sladkosti,sacharidy ako su zemiaky a ryza a ani pecivo ( ani biele, ani hnede).Jedz viac bielkovin.Odporucam kuracie maso so zeleninou,rozdne ryby ako losos,pangasius,tuniak..Nepapaj cestoviny ziadne na zaciatku.Radsej ryzove rezance so zeleninou alebo niakou omackou z bio obchodu.Ovocie ti odporucam do 3tej,potom ako olovrant je dobra zelenina.Zeleninu papaj kolko chces :) Tak isto mozes cottage cheese a podobne ako tvaroh,biele jogurty.Po dvoch tyzdnoch mozes zacat hnede pecivo ale iba kvalitne a to iba rano ti odporucam,vecer uz nie.Cestoviny ked tak spaldove.Fitness tycinky a podobne MUSLI ti neodporucam.Radsej si daj bio ovsene vlocky s bananom alebo nieco take. :) Urcite krasne schudnes.Keby si mala niake otazky urcite ti poradim.Mam 16 a ja som velmi pekne schudla :)

Mimulus

škorica, čierne korenie, raz do týždňa kapustová šťava, pohyb, a kľudne môžeš jesť všetko ako doteraz len v menších množstvách. A vynechaj pečivo

Hrac

najrychlejsie schudnes vyvazenou stravou v mensich porciach ale viac krat do dna (5-7x), pohybom a pevnou volou :-)

do zimy mozes mat o 10kg menej a pevnu postavu ;-)