Štítna žľaza a iné problémy

Príspevok v téme: Štítna žľaza a iné problémy
tutut

No ako začať. Je toho dosť. V poslednej dobe mám pocit že to so mnou v oblasti zdravia ide dolu vodou. Mám 18 rokov a už nemám chuť žiť. Rôzne problémy v rodine a teraz zdravotné mi uberajú chuť do života. Som už zúfalá. Neviem prečo ale vždy v lete mam problémy so zdravím. Najprv som mala problémy s častým močením. Bola som s tým u doktorky urobili mi rôzne vyšetrenia a všetko bolo v poriadku. Jak skončilo leto aj môj problém zmyzol. A je tu leto a znova sa mi zdravie ozvalo. A to tým že som začala pociťovať akýsi tlak na hrudníku ako keby som sa nemohla poriadne nadýchnuť a ešte som mala aj pociť že mám zovreté hrdlo. Išla som k doktorke tá povedala že mám chytené priedušky dala mi dosť silné antibiotika už si nepamätám názov a ešte mi pri vyšetrení zistila že mám zväčšené lymfatické uzliny tak ma poslala k endokrinologičke. Urobili krvné testy či mám zvýšenú alebo zníženú funkciu štítnej žľazy. Krv bola v poriadku. A ten problém s dýchaním zmizol aj s prehĺtaním a znova sa to objavilo. Teraz ma ešte čaká o také dva týždne sono a ja idem zblázniť od strachu pretože som čítala rôzne príbehy o rakovine. Skoro každý den prerevem a predstavujem si katastrofické scenáre. Môžem osrať aj také prázdniny. Bodaj by už bolo po nich v škole mi je aj tak najlepšie.K tomu mám stále problémy s trávením, mám biely povlak na jazyku, často grgám, každý deň kýcham, kašlem idem sa zblázniť z tých mojich neduhov a minule ma bolelo koleno aj svaly na nohách pár dní a potom to zmyzlo. Dovie čo mňa ešte nebolelo. Ja už sa normálne bojím aj vstať z postele, bojím sa každého jedného dňa. Začal som mať stavy úzkosti a hocikedy sa rozrevem. K tomu mám ešte nadváhu a ani to mi nepridáva na nálade. Začala som cvičiť tak dúfam trochu schudnem. Pommoc!!

tutut

Rusalka11 tiež by som rada také veci riešila keď ja ale stále myslím na nejaké choroby už mi z toho prehrabáva. Nikdy som chorá nebola ani tú blbú chrípku som nemala a teraz keď sa to zrazu nejako všetko spustilo tak ma napádajú rôzne veci. Už radšej nebudem čítať tie diagnózy na internete.
Čaká ma maturita a ja už by som sa teraz chcela začať pripravovať hlavne do angličtiny sa chcem pozrieť ale keď ani na to učenie sa nemôžem sústrediť keď stále myslím len na choroby :((

Lenora

Tiež by som najradšej už z postele ráno ani nevstala. Čo ma trápia rôzne neduhy, tak už ma prestáva pomaly všetko baviť. Kadejakými vyšetreniami som prešla a nič sa nezistilo a mne je stále zle a nič nepomáha... Keď už ani lekári nepomôžu, tak ja fakt neviem, čo má taký človek robiť sám... Len si zúfať.

rusalka11

dievca zlate :-) to vsetko su normalne prejavy zivota. ako vravis vysledky krvi su ok, je leto, najdi si nejaku cinnost chod s kamaratkami nakupovat, na kupalisko, do prirody...je vela moznosti. Dievca v tvojom veku ma mat ine starosti, napr. co si obliect, ci ma lubi, nelubi :-) a nie na choroby mysliet a schytavat z toho depky