Partner ma uz nepritahuje - beriem ho ako surodenca!

Príspevok v téme: Partner ma uz nepritahuje - beriem ho ako surodenca!
lea

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci ste uz zazili pocit, ze partner vas uz nepritahuje.
Chodim s nim uz 4 roky, je velky fesak so sexappealom, so zenami nikdy nemal problem, ale mna skratka uz nevzrusuje.. Beriem ho ako surodenca!!
Mam ho velmi rada a on tiez, chce sa zenit a prosika o dieta. Ale mna uz nepritahuje, jeho dotyky su mi neprijemne.. v inych oblastiach si super rozumieme, nikdy som nestretla lepsieho chlapa

hajo

to kiri,: whoops, ja som žena moja, ked troska vyrasties, dokoncis skolu a najdes si konecne chlapca, pochopis moje slova :o)

kiri

hajo: toto je typicka muzska vyhovorka, ako odputat pozornost od vasich chyb. Okrem toho, netvrdim, ze ten pravy ma byt idealny. Keby som to chcela povedat, tak napisen ten idealny. Nemyl si dojmy a pojmy.

ouuk

ano uprimnost je pekne vec, lenze sa ti moze stat, ze uz v zivote takeho chlapa nestretnes, skus prehodnotit svoj postoj k nemu, pozeraj sa na to pekne vo vasom vztahu. Tiez som zazil nieco podobne, teda zazival som to vzdy vo vztahu po 4-5 rokoch, rozhodol som sa, ze tento uz neukoncim, spravim vsetko pre to aby to bolo inak. Mal som take 3 vztahy, v ktorych po 5 rokoch vyprchalo vsetko. Vzdy to tak je, zamilovanost trva istu dobu ale to vzrusenie a vasen vzdy vyprcha, je to uplne prirodzene ale treba si najst to pekné a tesit sa z toho.

slavina

Tak načo to sním ešte ťaháš,ubližuješ mu a aj sebe.Ukonč to a hľadaj ďalej..A pre neho to bude tiež lepšie..

lea

soska: tak to uprimne gratulujem, myslela som, ze to sa stava uz len vo filmoch.. ale asi takych vztahov na cely zivot nie je vela, takmer nikde v okoli ich nevidim..

soska

dievcence,uz mam nieco za sebou,budte si iste,ze zo spravneho vztahu laska nevyprcha,moze sa pretavit do miernejsej formy,ale stale je,reci ako: mam strach,ze po case sa mi stane to iste s inym nie su pravdive,az sa raz zamilujete naozaj a ja vam taku lasku zelam,pocitite,ze ani na okamih nezapochybujete,ci je to ten spravny a nebudete si klast otazku,ci to ma vyznam,telesna pritazlivost je velmi dolezita,mimika,gesta,ak milujeme,milujeme aj predstavu,ked nie je ten druhy nablizku

lea

to xyz: ale on nie je ziadny bohac, tak to by som bola biedna zlatokopka :-)) on je skratka vtipny, muzny, pritazlivy muz a citim sa s nim bezpecne. urcite peniaze v nasom vztahu nehraju rolu, skor naopak, on utrati aj to co nema