Cvičky na bruško

Príspevok v téme: Cvičky na bruško
fff_4

AHojte prosím vás vedeli by ste mi poradiť aké cviky by som mala cvičiť keď chcem mať na tele tehličky? alebojednoducho aby sa mi zvýraznili svaly..nechcem schudnuť len to trochu zvýrzniť a nevyzerať ako kulturista :P ani žiadne bicepsy a pod. jednoducho obyčajne malilinke tehličky nech to trošku vyzerá ..možno si hovoríte že na žene a tehličky.. mne sa to páči chcem byť vymakaná trošku

poPotvorka

asi tak ako ti radi tessy no este by som tam pridala redklony s hornou kladkou za hlavu a zdvihanie noh vo vise a .....
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený- .... vsak nieco pohladaj na nete je toho kopec

tessy00

tak prepac, ak som ta nejako urazila, chcela som ta hlavne nasmerovat na stranky, ktore sa tym zaoberaju, kde najdes odbornejse info ako na anonymnom fore, ale keby si to s tymi tehlickami myslela vazne, tak by si nepisla sem, ale citala tie stranky uz davno..nic v zlom, ale osobne si myslim, ze na to nemas, nie kvoli veku, nemas na to dost pevnu volu, zo stylu tvojho vyjadrovania je jasne, ze je to iba tvoj pubertalny rozmar - lebo kamaratka ma - a za chvilu si najdes nieco ine, co budes chciet

odpovedam

Ved ano, to je ta strava, o ktorej pisem. Vela vela bielkovin a dobrych tukov. Ale na tak nizky vek je takmer nemozne si na to spravit kvalitnu dietu. Ja ju nemam 100 percentnu a stoji ma to mesacne neskutocne peniaze. Ak dievca prijima malo proteinov, tehlicky nebude mat, rovnako tak nepriberie. V jej veku to chce odbornika, na vlastnu past to zvladne tazko, hoci jej nechcem krivdit. Ale 13 rokov je malo na formovanie postavy. Fakt si moze zastavit rast a dokantrit chrbticu. Nuz, ale daktorym ludom veci nevyhovoris. Tehlicky su vsak fakt o strave.

0vecka

2 odpovedam si precitaj co slecna napisala. ona je chuda taka anorekticka. u nej to neplati ona potrebuje nejake svaly nahodit.

neskusena

hlavne ze na veku nezalezi.
a o 5 rokov tu bude pisat ze preco nevyrastla a preco ma zdeformovane telo :)

skoda ze tie IP nie su vecne a pridelene "na cloveka" :) to by bolo srandy

odpovedam

tehlicky sa vyrabaju v kuchyni, nie cvikmi. Ak mas zlu stravu, tehlicky mat nebudes, aj keby si mala vymakany zvysok tela. Brucho je totiz inej povahy a fitnessaci, co maju tehlicky, mavaju prisne diety (alebo vynimocni aj dobru genetiku), uzivaju kvalitne supplementy, vdaka comu sa brucho vyrysuje. Ale inak je uplne jedno, ake cviky cvicis. Podstatna je kontrakcia svalu, inym sposob svaly ani nedosiahnes. Mat vsak tehlicky je hrozna niekolkorocna drina.