Stehná a zadok...

Príspevok v téme: Stehná a zadok...
Barbora5684

Ahojte všetci. Cca týždeň cvičím na nohy, upravila som si jedálniček, jem 5 krát do dňa, vlastne podľa toho ako sa má jesť ked chce človek schudnúť. Chcem sa ale opýtať cvičím tri krát do dňa na nohy. Každý raz 20x polovičné drepy a série opakovaní každej nohy 3x30 cvik na nohy a to tak, že si ľahnem hlavu si podopriem rukou spodnú nohu pokrčím do pravého uhla a druhou nohou kmitám hore dole. Myslíte že mi to pomôže na to aby som schudla? potrebujem zhodiť nejak 5 kg to by mi stačilo :) neviem či si to namýšľam ale tie nohy už po týždni mám také iné pevnejšie...ked bolo pekne som bola na korčuliach tento týždeň aj na bycikli cca 6 km ale do kopca..chcem pokračovať len myslíte že uprava stravy a tieto cviky pomôžu? dnes som začala cvičiť aj na brucho no myslím si že najprv mi musí tuk z brucha odísť a potom spevňovať...dakujem za každú radu :)

Barbora5684

dasky- aj to, doobeda jem ovocie poobede zeleninu s niečim, zatiaľ žiadne sladkosti :) ani mi nechýbajú pretože ovocie ked zjem doobeda tak mi dodá zdravý cukor :)

dasky

Barborka - ako si si upravila jedálniček, okrem toho že si predpokladám zaradila viac zeleniny a žiadne sladkosti ?

odpovedam

Ak si najdes zdravy zivotny styl, schudnes, kolko treba, no potom nebude problem si peknu postavu udrzat. Ak samozrejme si vyvazenu stravu v jedalnicku nechas aj nadalej. Proste prilohy men za zeleninu, jedz zdrave tuky, odporucam maso robit na prirodno na kokosovom oleji a samozrejme este vela strukovin, orechov a ovocia. Idealne je to este doplnit bielkovinami na ukor cukrov. Pohyb je k tomu taky doplnok, ale prijemne navykovy ;-). Cize dat si ciel a vytrvat! A mimochodom, som zena :-)

Barbora5684

odpovedam- áno presne dodržiavam, pitný režim a všetko čo si vlastne napísal. Snažím sa vyvažovať potravu aby mi nechýbali žiadne vitamíny. Ja nepotrebujem veľa schudnúť iba si chcem spevniť postavu ale tých 5 kg by som bola veľmi rada keby šli dole :)

odpovedam

80% pri chudnuti je o strave, nie pohybe. Zacala si velmi dobre - upravou stravy. Sacharidy (ryza, zemiaky, cestoviny, pecivo) nahrad zeleninou a dobrymi tukmi (ryby, olejnate semena, orechy) a vysledky urcite rychlo spozorujes. Co sa tyka pohybu, tak jednoklbovymi cvikmi velmi neschudnes. Drepy su fajn, ale rob ich poctivo, nie polovicne ;-). Z brucha ide tuk dole ako posledny, cize tam musis byt trpezliva. Dalej bicykluj, jedz vela, ale zdravo a urob si z toho zivotny styl, nielen kratkodoby rozmar ;-).

Lapry

Ahoj podľa mňa ti to určite pomôže hlavné ta upravená strava a ten pohyb.. Tiež nemusíš zabúdať na pitný režim ktorý je pri chudnúti veľmi dôležitý..