Bolesť na ľavej strane v bruchu a pichanie v pupku.

Príspevok v téme: Bolesť na ľavej strane v bruchu a pichanie v pupku.
Marianna10823

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či máte niekto podobný problém ako ja. Už asi 4 - 5 dní pociťujem pichanie na ľavej strane brucha a v pupku. V pupku je to však intenzívnejšie. Bolesti začali tým, že som mala jeden deň hnačku. Teraz ju už však nemám. Bolesti sa mi niekedy presúvajú aj na pravú stranu, niekedy až k vaječníkom alebo k žalúdku niekedy až do chrbta. Najviac je to však cítiť na tej ľavej strane a ten pupok. :/ Na ľavom vaječníku mám cystu, ktorú si idem dať LP vybrať. Gynekologička mi povedala, že to môže byť z tej cysty, no ja sa bojím, že mám niečo s črevami :(. Bola som už aj u svojej obvodnej, no tá mi povedala, že ma ešte zatiaľ nebude posielať na vyšetrenie s črevami. A dala mi liek proti nafukovaniu. Meteospasmyl. Ten mi však zatiaľ nepomohol. Brucho mám nafúknuté a pulzuje mi na tej ľavej strane a niekedy mi brucho vydáva vážne divné zvuky. Na dotyk brucho citlivé nemám a lekárka mi vylúčla slepé črevo. Táto bolesť sa mi ináč objavila prvý krát minulý mesiac asi v polovici MS cyklu a tiež ma pichalo, no nie až tak intenzívne a prvý deň som mala tiež hnačku. No potom to asi po týždni zmizlo. Tak teraz neviem, či to môže mať niečo spoločné s ovuláciou. Alebo s tou cystou, či sa mám báť, že mám niečo s črevami :(. Neviete mi niekto poradiť prosím? Nemá niekto s takouto boleťou skúsenosti? Za odpovede ďakujem :).

Mončičák

Zdravím, viem, je to staršia téma, ale mám tie iste príznaky až na tú cystu, zatiaľ mi nič také nezistili.... ako ste dopadli, čo to bolo?

Mončičák

Zdravím, viem, je to staršia téma, ale mám tie iste príznaky až na tú cystu, zatiaľ mi nič také nezistili.... ako ste dopadli, čo to bolo?