Stále mám afty

Príspevok v téme: Stále mám afty
biela mačka3

Mám taký problém, že dosžť často sa mi tvoria afty, našla som aj článok cez google, že príčin môže byť viacej a vraj je to problém s imunitou. Okrem toho mám často kútiky. Zajtra pôjdem k obvodnej, lebo neviem, ku ktorému odbornému lekárovi s tým mám skočiť - či teda k tej alergologičke, alebo ku kožnému, či nebodaj k zubárke? mMne stačí, že mám pred menštruáciou, alebo jednu noc nespím, prípadne sa kusnem a hneď mi vybehne aft. nedávno som dojedla tie pivovarské kvasnice a napriek tomu sa mi aft objavil. Ak keď napríklad keď jem vitamín B kvôli pleti, tak práve vtedy sa mi plať zhorší. Tak neviem, čo by pomôže. Asi si budem musieť nosievať so sebou slamky a nepiť v kaviarňach a inde z cudzích šálok, možno som niečo chytila.
Tento rok mám aftu v ústach od začiatku marca už piatykrát.

Adelajde

Tieto tazkosti poznam, u mna to bol problem oslabenej imunity. Vyskusaj nieco, co ti zlepsi posramotenu imunitu, ja si ficim na wobenzyme, ktory sa mi osvedcil.

Britany

Zda sa, ze mas oslabenu imunitu, vyskusaj wobenzym. Ja som ho brala, ked som bola stale chora a bola som s nim spokojna.

lola lolita

Auuuu.to je bolest ta afta už dlhe roky sa mi objavu zatial nic mi nezabralo .nechcem klamat zabralo na chvilu ale do mesiaca aj 3razy sa mi to vravia.aj teraz už tyz. na perach opuchnuta neviem poriadne jest-pít neprajem to nikomu je to bolest.

Marusa92

Keď som začala mať problém s aftami, úplne skvelo mi zaberal gél Aloclair ... Stačilo natierať 2 dni a už bolo skoro po nich ... Avšak tie biele potvory si na to zvykli, tak som prešla na Herbadent - vodička, tiež skvelé účinkuje ... avšak zasa si na to tie potvory zvykli a aj po 5 dňoch používania sa to nijako nezlepšovalo ... Bola som zúfalá, začala som potierať alkoholom, čo zabralo takmer okamžite - po 3 potretiach už bolo lepšie. K tomu som začala používať Listerine ústnu vodu. Samozrejme nasadila som si B-complex od firmy StarLife ...
Neviem, ako si na tom s homeopatiou - mne ešte pomáha BioGaia Prodentis .... Sú to pastilky s jemnou mentolovou príchuťou :) ja ak cítim, že som sa znova uhryzla - rýchlo vycmúľam a je pokoj ...
Hlavne veľa trpezlivosti a menej stresu !

sharald

na afty a herpes propolisovú tinktúru a na prevenciu namiesto balzamu na pery používať propolisovú masť. Propolis je dar od včiel :-)

gabrieeelka

mne stačí že jeden deň nespím, napríklad že máme nejakú oslavu alebo niečo podobné a hneď sa mi tiež spravia afty v ústach

SLAZA

Mozem odporucit Bactoral. Moj syn mal minuly tyzden plne usta aft. Po 2 dnoch uplne vylieceny, odporucila nam ho ORL z Brezna.

Ja888

Aby sa afty neopakovali,treba vycistit creva a zlepsit stravu. Najlepsie restat jest mliecne vyrobky a este lepsi je prechodma veganstvo. Tym zarucene zmiznu. Ale popri tom vycistit riadne creva klystirmi a crevnymi sprchami.

POLTRY

Pasta Euthymol obsauje špeciálnu zmes antiseptických prísad a esenciálnych olejov, ktoré pomáhaju udržať zuby a ďasná čisté a zdravé. Obsahuje thymol - antiseptickú prísadu, ktorá môže pomôcť pri liečbe áft a raniek v ústnej dutine. Je charakteristická pre svoju ružovú farbu.

Neobsahuje fluorid!

V pripade zaujmu o kupu tejto fantastickej zubnej pasty ma kontaktujte na mob.0044 7774612887 alebo na e-mal : poltry@post.sk