Ako by ste sa zachovali

Príspevok v téme: Ako by ste sa zachovali
pupapupa

Ahojte, par krat som pisala na toto forum. Muz ma podvadzal, nezil so mnou pol roka, pred dvomi tyzdnami sa nastahoval a ja som ho prijala. Odpustila som, ale vcera pisal tej svojejzevraj byvalej frajerke sms,ze mu na mne nezalezi, robi to len pre dieta. Ked som to nasla, tak som sa ho pytala co to ma znamenat. Povedal, ze som prehnane ziarliva a ze nemoze jej napisat, ze mu na mne zalezi. Ale necitim to tak, za cely den sa neozve, sice chodíme spolu na vylety,ale ziadna pozornost, nic..... Trapim sa, ale on ma presvedcuje, ze chce byt s nami....o co mu ide?? Neviem. Nemozem sa s nim rozpravat o tom, lebo sa hned nastve.... No uplne celé zle...

jajinka22

Evidentne hrá na dve strany a ty ťaháš na kratší koniec....sama si polož otázku, či to takto chceš...

ta3

Ty si nestastna, on je nestastny, sice sa vratil, ale nie preto, zeby Ta mal rad, neusmeje sa na Teba, nepohladi Ta, nepovie mileho slova, je naozaj tazke takto vedla seba fungovat, vo Vasom vztahu budu vzdy problemy, hadky, napatia, mala by si s tym nieco urobit kym Ta dana situacia psychicky nepolozi az natolko, ze uz nebudes mat silu nic riesit, treba mysliet aj na to, ze dlhodobe stresy a napatia mozu vyvolat nejaku chorobu

pupapupa

Vsetko je tak tazke. Ale viem, ze ja nerobim chybu. A pozetat sa este par tyzdnov na muza, ktory sa nezasmeje, nevie nic pekne povedat.....uz len ked polievam svoje kvety aj to ma vie zbuzerovat, ze mi voda vytiekla z misky...ano chcela som ich poriadne zaliat, na balkone

zewa

Je to dôležitá životná situácia. Dôležité rozhodnutia. Nerieš to zbrklo. Navštív poradenskeho psychológa, preberte váš vzťah s mužom.

JessicaI

Urcite sa rozved skor ako Ti narobi manzel dlhy kvoli milenke. Potom by sa Ti tazko zilo keby si zostala sama a s dlhmi na krku. Dieta ked je male tak to tak nevnima ako starsie dieta. Treba sa viac dietati venovat a potom mu to nepride ako nieco zle. Nerob muzovi len sluzku. Ved on neprisiel spat kvoli dietati ale kvoli tomu aby bolo o neho postarane. Ved milenka mu urcite nevari a neperie. Tu ma len na rozkos a zabavu a teba vyuziva na pracu.
Ja som bola na tom podobne, ale ked sa vratil bol to uplne iny clovek a zatial stale je keby nebol nebola by som s nim. Drz sa...

jedulka

cosimyslím opravdu upřimně děkuji za odpověď.A máš pravdu, ve všem.Opravdu někdy zbytečně analyzuji,jsem ráda, že jsi mi to takhle na rovinu napsala.

cosimyslim

a este nieco: nerozoberam to, v akom je ona rozpolozeni a ci je schopna veci pochopit ako MY, alebo ktokolvek iny. kazdy vychadza z vlatnych skusenosti a nemozeme kazdeho analyzovat. my sme jej tu len napisali, ake riesenie pokladame za vyhovujuce. co s tym urobi ona sama, to je uz na nej.

cosimyslim

Jedulka, preco vsetko tak velmi analyzujes? nemyslis, ze je to niekedy strata casu? ked clovek vsetko dokola rozobera, zivot mu plynie samospadom a on ani nestiha reagovat. ja pokladam za ovela vyhodnejsie tesit sa zo zivota a riesit vtedy, ked nastanu problemy. a co najskor sa znova upokojit. trapenie prinasa len dalsie trapenie.

jedulka

přemýšlím jak posunout ženu, která je stále do muže zamilovaná a je na něm emocionálně závislá a dostane se do takové situace.Vy jste se do ní pustili a ukázali naprosto správně jak by se na to měla dívat to je Vašima(Našima)očima silných a nezávislých žen.A mě nedá spát otázka jestli je v tomto stavu schopna na to podívat stejně jako VY(MY).Jestli ji nechybí ještě kousek, aby se na to dokázala našima očima podívat.A na ten kousek neumím přijít.Rozumíte mi?
Pokud jde o můj postoj, hnala bych ho sviňským krokem,už jak se objevil.Nemluvě ani o tom,že si nedokážu představit, že by mě muž podváděl.Měla jsem vždycky problém se chlapa zbavit,né ho získat.Pozor nejsem žádná kráska, ale asi tak "nafoukaná", nebo se tak miluji jak říkáte vy.Ale vraťme s k mé otázce,opravdu je schopná v tomhle stavu vidět věci jako my? Jestli, že ano, musím přehodnotit své myšlení.