Bolesť pri sexe

lisa65

ďakujen za odpoveď. na nejaký problém s maternicou som myslela aj ja, keďže okrem toho chodím aj extrémne často močiť, ale gynekológ ma uistil že z toho hľadiska je všetko v poriadku. bola som trochu šokovaná, lebo som si bola skoro istá že niečo nájde. ale ako tak pozerám skúsim zájsť inému lekárovi ešte.

a bolesť bola proste odjakživa. niekedy to je lepšie, až to takmer nebolelo, niekedy to proste ani nejde, tak veľmi to bolí.

a inak to s tými 3 cm, mne sa zdá že je to ďalej, také 4-5cm, lekár ale vravel že také 3cm.

Kvety zla

sorry ale urcite to nie je 3 cm od vchodu. to by znamenalo ze mas prolaps maternice t.j. maternicu vo vagine. a to normalne nie je.
bolest pri sexe nikdy nie je ok - aj ak nemas prolaps. bolest moze indikovat ze mas zapal v posve (aj prekonany), nieco zle s krckom maternice (zapal, ektropion) alebo to moze byt psychickeho povodu.
nepises kedy bolest zacala, ako dlho trva, ci mala nejake sprievodne prejavy.
v dalsej teme si pisala ze aj krvacas - to je dalsi priznak ktory netreba zanedbat, kedze sa moze jednat aj o nieco vaznejsie.
hovor s gynekologom, nikto tu ti do posvy nevidi, a ak gynekolog tvrdi ze je vsetko v poriadku, chod k inemu.

lisa65

pretoze na tu temu nikto nereagoval a co som hladala na podobne temy celkovo ludia moc nereaguju. samozrejme ze som sa pytala, on mi povedal ze to je v poriadku a vsetko je v norme, preco citim bolest mi povedat nevedel, este cakam na vysledky ci tam nie je nejaky zapal.

Kvety zla

a preco si zalozila dalsiu temu o tom istom...?
u lekara si bola, preco si sa ho na to nespytala? mat 3 cm od posvoveho vchodu krcok maternice v poriadku nie je.