Tvar.. alebo skor smer prs

lilyiankaa

ja ťa nechápem, že v tom vidíš taký problém, veď máš dve prsia a sú normálne, len sú od seba a??? určite absolútne nič na tom nezmenil fakt, že si spávala na chrbte, to je totálna blbosť, veď keď ich chceš mať pri sebe, kúp správnu podprsenku a máš po probléme .. aj keď podľa mňa dosť zveličuješ ... a teda kvôli tomu si dať silikóny .. to je gól!

Msaska

ale ono je to fakt vazny problem :D nie sranda..
ja neviem ...ci preto ze som spavala na chrbte...ako neni to hrozne..ale co si mam dat silikony aby mi prsia nejak boli pri sebe ? normalne ?

lilyianka

ja ich teda nemám až také, ale tiež ich mám " od seba" a nemám žiadny problém nájst si plavky ... kupujem si trojuholníkové zväčša .... asi len v jediných mám v nich vycpávky tie malinké, inak bez ... a ukáže to v pohode ... alebo si kup taketo soncaxxx.blogspot.sk (ta prva foto)

Msaska

neviem ..ja chapem ze kazde su ine..
len skor to ze mam problem najst v hodne plavky.. maloktore mi to drzia nejak v kope :D ...
mam svoju predstavu o nejakom ideale a nepodobam sa tomu :D
no co uz :)

lilyianka

a čo ti na tom tak vadí? veď sú úplne v pohode .. nemaj z toho komplex ... každá máme nejaké prsia, niekto od seba, niekto malé, niekto veľké ..... určite ich žiadnymi cvikmi "neprinútiš" k tomu,a by boli pri sebe a tiež na tonemalo žiaden vplyt, že si spávala na chrbte ..