Vedľajšie účinky antidepresív typu SSRI

321anonym123

u mna nežiaduci účinok SSRI (Despra 20mg) že som sa citil ako robot, a vo vypätaj situácii sa mi triahla hlava. Napríklad vo výťahu keď s niekym idem nedokážem ani pohnuť hlavou, taky mam blok., odkedy ju beriem som taky bezcitný, resp. nedokážem prejaviť smútok, mám jedine vsebe hnev. Začal som sa viac smiať. Na OCD mi mierne pomohla.

Mario1222

Dobrý večer, prosím vás je pravda že Sertralin Actavis a Serlift je to isté ? Alebo je tam rozdiel ? Lebo asi 4 roky dozadu sa predával ako Serlift. A máte pri sertralíne vedľajšie účinky ako napr. nepokoj ? Pretože trápilo ma to najmä po vysadení a aj teraz to ešte cítim. Vďaka.

mam56

Hádať sa s právnikom je ako zápasenie v blate so sviňou: po chvíli si uvedomíte, že jej sa to dokonca páči:-)
Raz som stretol čestného, starostlivého a múdreho politika, ktorý sa ma snažil vypočuť a snažil sa pomôcť našej krajine.
Potom som sa zobudil:-)
Akým slovom rozosmejte právnika? Slovom: poplatok:-)

mam56

Ja neviem, ale asi ma tu už nebloknú, si pripadám nejako podivne normálny.
Neviem, či to súvisí so včerajškom, resp. to má súvis s dneškom, prípadne so zajtrajškom.
Je pekné pozerať sa na to, že aj ľudia inej farby sa radi vozia na autách, síce zvyčajne šoféruje policajt, ale aj tak je to prenádherné, že?

MrIng.Smrtka

Ja beriem len lieky na posilnenie vôle a tiež lieky, aby som nebol tak unavený - guaranu, proste na udržiavanie schizy (neradno prísť o takú chorobu, pri ktorej človek nie je nikdy sám).

excentrik

Nikdy som ziadne tazke vedlajsie ucinky nemal. Na zaciatku mi trochu nechutilo jest, ale to preslo. Este mozno unava. Nic strasne. Bral som uz asi 5 roznych antidepresiv SSRI. Teraz pri Mirzatene mam chut do jedla a spim ako zabity, lenze to druhe je skor ziaduci "vedlajsi" ucinok a tiez Mirzaten nie je SSRI ak sa nemylim.

Tie nutkave myslienky, ako spomina Lulita, su dost zvlastne, lebo SSRI su prave na liecbu toho predpisovane, takze tak.