Zapachajuci pupok

Príspevok v téme: Zapachajuci pupok
ofinkaaa

Mam problem s mojim pupkom. asi mesiac mi z neho ide taký sladkastý zápach.Zistím to tak,že keď si ho večer po sprche čistím vatovou tyčinkou tak ta tyčinka smrdí a je taká akoby žltkastá. nikdy predtým som s tým problém nemala.Pupok mám taký uzučký,ale veľmi hlboký.Nič ma nebolí,len ten zápach je cítiť a bojím sa aby to necítil aj moj priatel,lebo sa za to hanbím.

ta3

ak pupok zapacha, jednoznacne ide o zanedbanu hygienu, na pupok ludia zabudaju, ale ten treba cistit tak ako vsetko ostatne

p.d.

Zaujimave, ze vsetko na tejto planete podlieha skaze a rozkladu a my sme taki "blazni", ze to vsetko dokazeme udrzat v super stave.
To, co nam pomaha, nas sucasne aj nici ako napr. kyslik, cas, slnko, jedlo...
Mne umoznila psychoza pozriet sa na svet aj inak a niektore veci su pre mna fascinujuce. Tolko podmienok, aby sme mohli existovat:) Wow.

Jassy

:D :D na tomto sa vzdy zasmejem :D .. kamosovy smrdi pupok ako z kanala .. viem ze mi neuveris je to v pohode .. usadza sa ti tam vela spiny, pot a tak jedno s druhym tak preto ... treba len cistit to bude oeky .. popripade ja neviem :D dezodorant si strekni :D ale ziadna panika hlavne

p.d.

Po hodine hladania strateneho kluca sa pyta pan, ktory inemu pomaha najst ten kluc. A ste si isty, ze ste ho stratili prave tu? Nie, ja som ho stratil tam, ale len tu je vidno.

p.d.

Len dufam, ze nebudes mat nocne mory. Tak co vam je pane? Myslim si, ze som nocna mora:) A preco ste prisli sem? Lebo len tu sa svietilo.

p.d.

Ale nie, dost bolo srandiciek. Sorry za offtopic. Mam nejake divne napady a to som dnes ani vela nepil (vody):)
Ebi, keby som sa dostal k tvojmu pupku, tak by som uz isto vedel cosi o tvojej buducnosti:)