Videnie krasy a obdiv okolia

Príspevok v téme: Videnie krasy a obdiv okolia
archaniel

Ahojte, hlavne dievcata. Mohli by ste mi prosim odpovedat na otázky tykajuce sa krasy a jej vnimania okolím?
Samu seba vidim ako: nadpriemerne peknu/priemer/skaredu

Zenske kamarádky ma hodnotia:

Muzsky kamarati ma hodnotia:

Muzi,ktori mauju zaujem o viac ako kamaratstvo:

Cudzi ludia co ma nepoznaju:

Otazka pre dievcata,ktore samu seba hodnotia ako priemerne alebo skarede. Dostali ste niekedy kompliment,ze ste nadherne alebo bol pouzity iny superlativ?

Dakujem

archaniel

Zaujima ma,ci sa vedia dievcata/zeny realne zhodnotit a maju totozny názor s okolím.

A tiez ci okolie je "zdvorile" ku vsetkym.:)

evka555

robis nejaký psychlogický výskum? :)
Na vš.5 otázok by som odpovedala asi tak, ze sa vnímam a okolie ma vnima ako peknú. Dostávam komplimenty od mužov aj žien. Samozrejme ze sa nevímam ako miss, chcela by som mat napr.lepsiu plet, ale som spokojna. Ale nebolo tomu tak vzdy, pred pár rokmi som mala pár kíl naviac a samu seba som vnímala ako skaredu a bola som so sebou nespokojna a zakomplexovana, pro pohlade do zrkadla som videla samé chyby (pritom okolie ma tak nevnimalo, chlanom som sa pacila aj vtedy, dokonca som pocula aj názory ze gulatsia som bola krajsia ako teraz). Schudla som koli sebe- športom a lepším stravovaním (priatela mam 8 rokov a tomu som sa pácila vždy), myslím ze najdolezitejie je ako sa clovek cíti a vníma sám seba, ked je spokojný a má zdrave sebavedomie, tak to vyzaruje do okolia a hned má väčsí sexappeal :). Mne to pomohlo hlavne psychicky a aj fyzicky sa cítim ovela lepsie- ked vnímam samu seba ako peknu ženu.

takajedna

ja samu seba vidim vzdy inak :D hlavne pred svojimi dnami sa citim velmi skareda :) zakon schvalnosti je, ze ked sa najviac citim skareda, tak akurat vtedy dostanem kompliment...za normalnych okolnosti sa citim asi ako priemer aj ked okolie hovori nieco ine :)
pekny kompliment som dostala od dvoch bab- ja chcem vyzerat ako ty, chcem byt taka pekna a druhy- co by som dala za to, aby som vyzerala ako ty :) a tie baby skarede nie su :)
priatel mi povedal, ze som takmer dokonala jednu vyhradu mal len k mojej tvrdohlavosti :D inak podla znamych,kamaratov/kamosiek mam vraj sexepeal a vraj zo mna vyzaruje nieco velmi dobre nejaka pozitivna energia ci co, som zabavna, priatelska... :)
a cudzi ludia co ma nepoznaju to netusim, ale som si vsimla,ze zeny na mne obdivuju hlavne vlasy a crty tvare a muzi oci a celkovo tvar :D komplimenty dostavam casto, ale tiez sa riadim heslom: mudra zena si komplimenty vypocuje a hlupa im aj uveri :D

lilyianka

1.priemer
2.peknú, štíhlu, zábavnú babu ... (a chceli by vraj mať takú štíhlu postavu ako ja )
3.tiež ma pokladajú za peknú a príťažlivú, a veľakrát mi chvália postavu
4.mi dávajú rôzne komplimenty, ale ako sa hovorí, múdra žena si ich vypočuje, hlúpa im aj uverí :)) ja nei som za komplimenty, prídu mi lacné a že dotyčnému ide len o jedno
5.cudzí ľudia ma vnímajú ako odmeranú, chladnú, arogantnú a namyslenú a nedostupnú (s týmto názorom som sa stretla párkrát, a bolo mi tak povedané po tom, čo ma spoznali a boli milo prekvapení, že taká nie som :D )
6.áno kompliment som dostala a nejeden a taktiež som si vypočula pár superlatívov