Malovanie obocia

Iwusa

Ešte som zabudla, ak by si si to náhodou kúpila, tak ten hrebienok tam je skoro k ničomu. Ja používam vatové tyčinky na obočie, pekne si to vytvarujem rýchlo do takého tvaru aký chcem.

Iwusa

Dá sa kúpi v DM drogérii volá sa " Swiss o.par ". Je v hnedej a čiernej farbe. Tiež ju používam, už dosť dlho ale dávam si na ňu pozor. Ak ti kvapne farba z tej malej tubičky niekde na tvár, šatstvo,.. tak ti tam ostane fľak pár dní. ( je to aj individuálne, stávalo sa mi to keď som si s ňou začínala farbiť, ešte som nevedela ako, no teraz to je už v pohode). Ak máš čierne vlásky tak si vyber čiernu farbu, ak hnedé tak hnedú. Ak si to zafarbíš a nebude to také aké chceš (svetlejšie) postup zopakuj. Tou farbou sa dajú zafarbiť aj riasy, najprv som sa bála ale teraz to používam každý druhý týždeň a som veľmi spokojná. :)

shy

Tak ja som videla iba hentú farbu na obočie, nepamätám si ako sa volala, bola iba v dvoch farbách, čierna a hnedá a ja som si s tou čiernou skúšala farbiť mihalnice lebo tá farba je zároveň určená aj na mihalnice, myslím, že v pohode farba, je tam taká vodička a gél, taký malý hrebienok k tomu a také papieriky na oči aby si si nezafarbila kožu keď si farbíš mihalnice a najprv nanesieš tú vodičku, hneď nato ten gél a máš to hneď zafarbené